nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

V Sloveniji se da uspeti tudi brez šova

9. 12. 2015; 09.45
Avtor: K.M.
61691769

foto: Pro Plus

Pogovor s finalistko oddaje Slovenija ima talent, Sabino Veber.

Že to nedeljo bo na sporedu finale oddaje Slovenija ima talent. Finalisti se že pripravljajo s polno paro, med njimi pa je tudi Sabina Veber - Bina, ki se bo v finalu predstavila s še eno pevsko točko in te s svojim nastopom poskušala prepričati, da si zasluži glavno nagrado. Če že komaj čakaš na nedeljo, se lahko malce zamotiš z naslednjim intervjujem. 

Se boš najstnici za začetek na kratko predstavila?
Sem Sabina Veber, stara sem 24. Rada se hecam, sem zgovorna, vesela sem če nasmejim družbo okoli mene. S heci najveckrat prebijem led pri navezovanju stikov. Rada hodim ven, se raje pa spim v moji topli postelji. 

Kaj bi te v življenju najbolj osrečilo?
Ja, definitivno bi bila glasbena kariera tisto kar bi me najbolj osrečilo. Osrečila bi me tudi služba iz področja živilstva in prehrane ter da bi se zraven lahko še uspešno ukvarjala z glasbo. Mogoče bi pa šlo.

Kako se pripravljaš na finale?


Najprej sem mogla izbrati pesem, ki jo bom pela v finalu, kar je zelo težka odločitev. Vadim pa tako, da se zaprem v sobo, prižgem matrico in pojem. Najraje imam, če sem takrat sama doma. Med vajo še nisem sigurna vase, ko pa zvadim, pa hočem da cel svet sliši to. Hehe.

Si bila presenečena nad uvrstitvijo v finale?
Bilo je presenečenje, ampak sem si to tudi tako želela, da, če ne bi bila izbrana za naprej, bi me verjetno zelo razžalostilo.

Bi si želela, da se v finale uvrsti še kdo, ki pa je žal izpadel?
Žal mi je da skupina Jazzva ni prišla naprej, ker so trije člani iz Cerknice in mi držimo skupaj. Ampak oni so itak profesionalci in se bodo znašli tudi brez finala ter verjamem, da jim bo uspelo pripeljati skupino tudi izven slovenskih meja.

Veselja ob uvrstitvi v finale ni skrivala. foto: Pro Plus


Se pozna, da sodeluješ v enem izmed najbolj gledanih šovov v Sloveniji?
Malo pa res. Ljudje v trgovini me sprasujejo kaj bom pela v finalu, vsi mi čestitajo, da sem dobro izpeljala nastop. Sedaj dajem intervjuje, ki jih prej nisem. Dala sem že prve avtograme. Tko da ja, nisem si mislila, da bom dobila tako podporo.

Kakšen je bil najbolj pozitiven in kakšen najbolj negativni komentar na tvoje nastope?
Najbolj pozitivni odziv je komentar žiranta Ladota, ki je rekel, da se ne spomni nobene v Sloveniji, ki bi znala peti in se hkrati dobro gibati po odru.
Najbolj negativen komentar je bil, da sem med odločanjem žirije zelo grdo gledala, ampak to je moj "look" ko sem skoncentrirana in poslušam. Tko da me to niti ni toliko zmotilo. Je pa res, da se bom mogla negativnim komentarjem izogibati, če bom hotela peti in nastopati še naprej, ker ljudem si všeč ali pa ne. Različni smo si.

Misliš, da se da v Sloveniji uspeti samo s pomočjo takšne oddaje? 
V sloveniji se da uspeti tudi brez šova. Mislim pa da je ta pot do uspeha nekoliko težja. Šov sit mi je dal veliko prepoznavnost v zelo kratkem času, kar pa še ne pomeni, da mi zato ni bilo treba trdo delati. Edina pot do uspeha je veliko vaje, treninga in ogromno energije.



S čim se poleg glasbe še ukvarjaš?
Poleg glasbe zelo rada kuham (enkrat bom imela tudi svojo kuharsko oddajo, hehe). Doma ustvarjam tudi domačo kozmetiko. Če ne pišem diplome, grem s psičko Lino na sprehod. Zvečer pa se rada družim s prijatelji ali pogledam kakšen dober film. Za vikend pa delam kot animatorka pri rojstnih dnevih za najmlajše v plesnem klubu Evora. Delo z otroci me zelo veseli in lahko pokažem svojo kreativnost.

Tvoja vzornica?
Beyonce.

Imaš kakšno sporočilo za naše najstnice?
Naj bodo vedno, to kar so. Naj v tem uživajo, naj bodo v tem izvirni in edinstveni.

foto: Pro Plus

prejšnji članek
Odzvala se je na govorice
Obsedena!
Odzvala se je na govorice
naslednji članek
To moraš slišati
Obsedena!
To moraš slišati
Preberite tudi