sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Veš kaj je telekineza?

11. 12. 2015; 05.25
Avtor: Ana K.
z14738951Q,Oni-uwierzyli-w-telekineze--A-Ty-
Odgovor boš našla v knjigi Talent za milijon dolarjev.

Si si kdaj zaželela, da bi lahko premikala predmete s pomočjo uma? Če se ti to sliši še tako nemogoče, naj ti zaupamo, da glavni junak romana Talent za milijon dolarjev to zmore. A kaj, ko mu to nakoplje veliko težav. Misliš, da se z njimi uspešno spopade?

Talent za milijon dolarjev je čisto poseben roman avtorja Iana Somersa. Titulo posebnega pa si zasluži zato, ker opisuje neverjeten talent fanta Rossa. Ross Bentley je skater, begunec, oseba brez prijateljev in prodajalec v bližnjem supermarketu. Si trenutno misliš pa saj to ni nič takega, kar bi ga delalo posebnega? Naj ti zaupamo, da ima Ross dar telekineze, kar pomeni, da lahko premika predmete s pomočjo uma. Na začetku mu uspe ohraniti to skrivnost zase, a vse se spremeni, ko izve za tekmovanje, kjer organizatorji izzovejo vse, da dokažejo svoje nadnaravne sposobnosti. Nagrada je mamljiva, milijon dolarjev. Ross se seveda prijavi in tudi po vseh uspešno opravljenih testih zmaga. Njegova identiteta naj bi ostala skrivnost, vendar v javnost pricurljajo posnetki in Ross v trenutku postane senzacija. Ves svet izve za njegovo ime in talent. Vendar slava ni vse, s čimer se mora spopasti. Pritegnil je pozornost tudi tistih, ki niso veseli, da živi.

Misliš, da se mu uspe izkopati iz nevarne igre spletk njegovih smrtnih sovražnikov? Poišči odgovor na ta način, da vzameš v roke roman in ga z užitkom prebereš, verjemi, da ti ne bo žal.

prejšnji članek
Bo ta pesem prekosila Gangnam Style?
Obsedena!
Bo ta pesem prekosila Gangnam Style?
naslednji članek
Evforija se je pričela
Obsedena!
Evforija se je pričela
Preberite tudi