nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Po finalu že čas za nov dan

14. 12. 2015; 12.05
Avtor: K.M.
nejclom
Nejc Lombardo predstavlja avtorsko pesem.

Nejc Lombardo, finalist letošnje sezone priljubljene oddaje Slovenija ima talent, predstavlja avtorsko pesem 'Nov dan', ki jo je predstavil tudi na finalni oddaji.  

Besedilo in glasbo za skladbo 'Nov dan' je Nejc napisal sam, o njej pa je povedal: ''Gre za pesem, ki govori o popolnoma življenjskih občutkih, ko si že stotič v življenju na tleh in bi najraje slekel kožo, se nekam skril ... potem pa iz te melanholije pogumno stopiš ven, zavestno prekineš ta negativen tok. Sporočilo pesmi je, da se moramo zavedati, da sami kreiramo svoj vsakdan. V tej atmosferi, ki vlada v svetu moramo ustvarjati pozitivizem.'' 

Nejc je za finalno oddajo SIT pripravil bolj baladno verzijo pesmi, zdaj pa to isto pesem predstavlja v bolj živahnih rockerskih ritmih. ''Zvočna slika pesmi 'Nov dan' se razlikuje od vseh mojih dosedanjih pesmi.'' je povedal Nejc in razkril, da je kitare v pesmi posnel glasbeni kolega in prijatelj Omar Naber.

Nejc še sporoča, da bo v začetku pomladi predstavil debitantski album, na katerem bo skupaj deset pesmi in dve predelavi, med katerimi bodo uspešnice, ki jih je glasbenik že predstavil, vendar bodo na albumu v popolnoma novih preoblekah.

prejšnji članek
To je slovenski talent
Obsedena!
To je slovenski talent
naslednji članek
Je res ponovno v modi?
Lepotičenje
Je res ponovno v modi?
Preberite tudi