oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Luka Dončić z novimi prijatelji

19. 12. 2015; 10.29
Avtor: Ana K.
luka dončič
Slovenski košarkar v družbi dveh svetovnih nogometnih zvezd.

Si si že od nekdaj želela posneti 'selfie' s svetovno nogometno zvezdo kot je Cristiano Ronaldo? To je uspelo 16-letnemu slovenskemu košarkarju Luki Dončiću. Pa ne le to, skupaj z dvema zvezdama nogometnega kluba Real Madrid si je privoščil skupno kosilo. Temu pa se ne čudimo, saj se naš Luka tudi sam prebija med elito najboljših športnikov.

Za Luko lahko trdimo, da je eden izmed najbolj obetavnih mladih talentov evropske košarke in eden najboljših mednarodnih igralcev svoje generacije. Verjetno ti je znano, da počasi prihaja v prvi plan pri Realu, čeprav šteje šele 16 let. Uri se že od šestega leta in ker je bilo takoj vidno, da mu je košarka pisana na kožo, se je kmalu pridružil mladinski ekipi košarkarskega kluba Union Olimpija. Talent pa je zagotovo podedoval po očetu, saj je tudi on branil vrste slovenske košarkarske reprezentance.

Luko pa sta opazila tudi Cristiano Ronaldo in Marcelo Vieira, ki sta z veseljem preživela popoldanski čas za kosilo v njegovi družbi.
Ponosni smo na to, da imamo tako uspešne športnike. Skupni selfie je recimo na svojem Instagramu delil tudi sam Cristiano.

prejšnji članek
Tega sama raje ne počni!
Moj life
Tega sama raje ne počni!
naslednji članek
Ne zamudi tega vlaka!
Obsedena!
Ne zamudi tega vlaka!
Preberite tudi