sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kako so praznovali božič?

25. 12. 2015; 07.16
Avtor: K.M.
bozic2
Tvoji priljubljeni zvezdniki,

Današnji praznik je v prvi vrsti namenjen družini, seveda pa je to tudi tisti dan, ko so ljudje po celem svetu prosti in imajo tako veliko časa za aktivnosti, ki drugače ne pridejo na vrsto. Podobno je tudi z zvezdniki. Seveda so nekateri praznike preživeli delovno, spet drugi pa so uživali v družbi najbližjih.

Taylor Swift, ki je na Instagramu presegla 60 milijonov sledilcev, praznike preživlja v družbi fanta, Calvina Harrisa, skupaj pa sta se pridružila njeni družini. S fantom in mlajšim bratom Austinom so uživali na snegu in postavili snežaka. Taylor se je oblekla v škratka, nenazadnje pa sta danes, Taylor in Calvin uživala še v snežnih radostih. 

Vanessa Hudgens in Austin Butler sta se podala v vedno zabavni Disneyland, kjer sta preživela božični večer. 


Na Disneyjevi božični paradi so nastopili igralci iz filma Descendants, Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart in Sofia Carson. S pesmijo Zero to Hero pa je na isti prireditvi nastopila tudi Ariana Grande. 

Seveda je bilo zabavno tudi pri družini Kardashian, saj je mati, Kris, priredila tradicionalno božično zabavo. Kylie je na njej žurala s prijateljicami, med njimi pa je bila tudi Hailey Baldwin. Čeprav fotografij Kendall ni opaziti, pa je le ta objavila neverjetno okrasitev, ki jo je v domači hiši pripravila Kris. 

prejšnji članek
Si pripravljena na njen čisto nov video?
Obsedena!
Si pripravljena na njen čisto nov video?
naslednji članek
Njegovo darilo ga ni čakalo pod smrekico
Obsedena!
Njegovo darilo ga ni čakalo pod smrekico
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija