evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Je to dekle krivo za njun razhod?

6. 1. 2016; 02.30
Avtor: Ana K.
gettyimages-494022500
Molly jabolko spora med Kylie in Tygo.

Saj ne moremo verjeti! Pojavilo se je 14-letno dekle, ki zatrjuje, da jo je (bivši) fant Kylie Jenner, Tyga, večkrat povabil na zmenek. Misliš, da je to res, ali si je dekle vse skupaj izmislilo, da bi bilo v središču pozornosti? Je ona jabolko spora med zvezdnikoma?



Molly O'Mallia je 14-letno dekle, ki se ukvarja z manekenstvom in petjem. Na tiskovni konferenci, ki je potekala v ponedeljek je jokajoče izjavila, da jo je Tyga večkrat povabil na zmenek in da ji je ob tem postalo neprijetno, zato je prekinila vse kontakte z njim.

»Resnica je ta, da me je on kontaktiral prvi. Na Instagramu je naslovil sporočilo direktno name. Ko me je vprašal, ali bi se dobila v živo, mi je postalo neprijetno. Kar trikrat me je vprašal to. Seveda sem ga zavrnila. Ker nisem vedela, zakaj želi govoriti z mano, sem prekinila pogovor.«

Molly O’Malia na tiskovni konferenci.

Te zanima, kako se je na to odzval Tyga? Preveri, kaj je povedal.

»Kontaktiral sem jo zaradi njenega glasbenega talenta, zatem, ko se je moja skupina začela zanimati za njo, da bi postala pevka. Dobil bi se z njo v mojem studiu skupaj s producenti. Govorila je, da ima 17 let.«

Komu verjameš, Molly ali Tygi? Je bil za vse skupaj res 'kriv' njen glasbeni talent, ali mu je bila Molly všeč kot punca? Kaj na vse skupaj poreče Kylie?

prejšnji članek
Justinu je vloga očeta pisana na kožo
Obsedena!
Justinu je vloga očeta pisana na kožo
naslednji članek
Ne boš verjela, kdo bo nastopil na letošnji Emi!
Obsedena!
Ne boš verjela, kdo bo nastopil na letošnji Emi!
Preberite tudi