sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Družina Hadid se sooča s sodiščem

8. 1. 2016; 02.22
Avtor: K.M.
gigi-hadid-anwar-hadid-bella-hadid-lyme-disease
Komu grozi zapor?

Čeprav je na prvi pogled videti, da je v življenju super modelov Gigi in Belle Hadidi vse popolno, te moramo soočiti s kruto resnico. Tudi njuno življenje ni postlano z rožicami, največ preglavic pa jima povzroča predvsem družina. Eden izmed bližnih družinskih članov je tik pred tem, da bo več kot leto dni preživel zaporu. Kdo in zakaj?

Že pred časom smo te seznanili s tem, da je Gigina mati hudo bolna. Njena bolezen je že tako napredovala, da ima težave z branjem, pisanjem ali celo gledanjem televizije. Za isto boleznijo pa naj bi zbolela tudi Gigina mlajša sestra in brat. 
Vendar je družino tokrat doletela še nekoliko drugačna tragedija. Gigijin oče, Mohamed Hadid, je tik pred tem, da bo več kot leto dni moral preživeti v zaporu. Zakaj? Nepremičninski mogotec se je med zidanjem nove vile odločil, da bo uporabil zemljo, ki je ne bi smel, zidal je na področju, za katerega ni imel dovoljenja in sezidal del poslopja, ki ga ni v odobrenih načrtih. Kljub številnim odredbam in zavrnjenim pritožbam, pa tega ni porušil. Zaradi tega je prišel v navskriž z zakonom, kar pomeni, da bo morda kaj hitro svojo kazen odslužil v zaporu. 

Tudi v življenjih uspešnih ne gre vse kot po maslu. 
Gigi z očetom.

Gigi z očetom.

prejšnji članek
Bi nosila njuno kolekcijo?
Lepotičenje
Bi nosila njuno kolekcijo?
naslednji članek
Neverjetna poteza
Obsedena!
Neverjetna poteza
Preberite tudi