evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Presenetljiva izjava starejše sestre

13. 1. 2016; 12.16
Avtor: K.M.
o-KENDALL-JENNER-TOPLESS-facebook
Težko verjamemo ...

Še vedno je ena izmed najbolj vročih novic ta, da naj bi bila nov zvezdniški parček Kendall Jenner in Harry Styles. S skupnimi fotografijami z novoletnega oddiha sta zasenčila vse, ki so v tem obdobju želeli z javnostjo deliti kaj pomembnega. Čeprav morebitnega razmerja še vedno nista komentirala, pa se v javnosti pojavljajo takšne in drugačne informacije, ki govorijo o tem, da sta očitno res parček. 

Ponovno se je oglasila Kendallina starejša sestra, Khloe Kardashian, ki je že govorila o tem, da sama misli, da sta par, tudi če ona dva to zanikata. Več o tem si lahko prebereš v prispevku: Sestra je potrdila govorice. Sedaj pa je v enem izmed intervjujev ponovno komentirala sestrino ljubezensko razmerje, s svojimi besedami pa na nek način ponovno potrdila obstoj le-tega. Meni namreč, da sta odličen parček. 

''Zakaj sta dober par? No, oba sta super vroča, super dobra, prisrčna človeka. Če bi bila jaz na jahti in ... Koliko je ona stara, 20? In on 20? Hej, nisem jezna nate Kenny, naredi svojo stvar!''

Zelo očitno je, da se Khloe s tem razmerjem popolnoma strinja. Nas pa zanima mnenje preostalih članov družine in članov skupine One Direction.

prejšnji članek
Sta res zaročena?
Obsedena!
Sta res zaročena?
naslednji članek
Kako mu je čestitala?
Obsedena!
Kako mu je čestitala?
Preberite tudi