20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032
Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z Bojano Beović

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

5SOS: Oboževalci jo sovražijo

27. 1. 2016; 10.50
Avtor: K.M.
1448902175-lukearzaylea
Oboževalci skupine 5SOS ne marajo dekleta Luka Hemminga.

Luke Hemming, član skupine 5SOS (Five seconds of summer) je že nekaj časa v zvezi z modelom Arzayleo, vsaj če sodimo po skupnih fotografijah, ki so se v zadnjem času pojavljaje v medijih. Oboževalci pa dekleta preprosto na marajo, za to pa naj bi obstajalo več razlogov. 

Govorice o zvezi so bile dokončno potrjene, ko je v javnost prišel Snapchat posnetek, na katerem se zaljubljeni parček poljublja. Ta fotografija pa je sovraštvo oboževalcev, no oboževalk, le spodbudila, saj številne menijo, da jo je Arzaylea v javnost poslala zanalašč, brez da bi to odobril Luke. Vse skupaj pa naj bi poslabšalo še njeno vedenje, saj naj bi se dekle na koncertih skupine obnašalo zelo nesramno in naj bi ob tem žalilo obiskovalce koncerta. 

Lukovo dekle se je zaradi celotnega sovraštva že javno opravičilo in hkrati poudarilo, da ni slab človek in da resnično ne želi, da bi bila jabolko spora med skupino in oboževalci. Njeno javno sporočili pa je zopet naletelo na neodobravanje, saj so bili številni odgovori usmerjenji proti njej in so poudarjali to, da želi zgolj to, da se govori o njej. 

Kaj pa ti meniš o Lukovem dekletu? Je tudi ti ne maraš, zaradi njenega vedenja, ali je vse skupaj posledica ljubosumja mladih oboževalk?

prejšnji članek
Slovenski športni upi
Obsedena!
Slovenski športni upi
naslednji članek
Ganljiv video priljubljene skupine
Obsedena!
Ganljiv video priljubljene skupine
Preberite tudi