benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Modni svet je na trnih

28. 1. 2016; 08.52
Avtor: K.M.
zoolander
Prihaja spektakularno novo poglavje satirične komedije, Zoolander 2.

''Če bog res obstaja, zakaj je naredil grde ljudi?'' – Derek Zoolander

Dolgih 15 let si morala čakati na vrnitev največje modne ikone vseh časov – nesramno lepega Dereka Zoolanderja. Povod za njegov težko pričakovani povratek na modne piste bodo skrivnostni atentati na najlepše pop zvezdnike, kar jih premore naš planet. Vse žrtve, med katerimi so tudi Justin Bieber, Usher, Demi Lovato in Lenny Kravitz ...

Čeprav je satirična komedija Zoolander iz leta 2001 glasno in brez usmiljena parodirala svet modne industrije, jo je ta vzel za svojo. Zato ni presenetilo, da sta njena glavna protagonista Ben Stiller in Owen Wilson novico o snemanju nadaljevanja sporočila kar na pariškem tednu mode. Lansko leto sta namreč povsem nepričakovano »ugrabila« predstavitev kolekcije modne hiše Valentino in se kot Derek in Hansel sprehodila po modni pisti. Novica o nastajanju filma ZOOLANDER 2 je v trenutku završala na svetovnem spletu, kjer se vse od tedaj napetost in pričakovanje le še stopnjujeta.

Sedaj pa smo tik pred točko, ko bo filmsko modna poslastica končno doživela svojo premiero. V slovenskih kinematografih uradno že od 18. februarja dalje.

prejšnji članek
Srce parajoča fotografija
Obsedena!
Srce parajoča fotografija
naslednji članek
Prostor, kjer se lahko razvajaš
Lepotičenje
Prostor, kjer se lahko razvajaš
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija