sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kako so preživeli valentinovo?

15. 2. 2016; 07.21
Avtor: K.M.
demilovato2
Tudi znani so zaljubljeni.

Včerajšnji dan zaljubljencev so v objemu svojih najdražjih preživeli tudi znani obrazi. Te zanima, kako so ta dan, ki kar prekipeva od ljubezni, preživeli tisti, ki jim dnevno slediš preko medijev? Preveri skupaj z nami!

Popoln dan za Kylie Jenner
Najmlajša članica družine Kardashian-Jenner je po lastnih besedah preživela popoln dan. Seveda v družbi svojega partnerja, glasbenika Tayge. Z novo, roza, barvo las, se je na zmenek odpeljala s helikopterjem, za darilo pa je očitno dobila ročno uro. 

Kendall Jenner
Starejša Kylina sestra je valentinovo preživela sama, oziroma v družbi prijateljev, ki se na fotografiji žal skrivajo ...

Umirjen Justin Bieber
Pevca Justina Bieberja je pretekli vikend razveselil obisk mlajšega brata. Veliko sta se družila in tudi valentinov dan preživela skupaj. Lovila sta ribe, se odpravila na kosilo ... Tudi na takšno bratsko ljubezen se je potrebno spomniti na dan ljubezni. 

Je Demi Lovato zaročena?
Pevka pesmi Confident je včerajšnji praznik seveda preživela v družbi svojega dolgoletnega partnerja, igralca Wilmerja Valderrame, Mi ju razglašamo za najbolj prikupen in najbolj zaljubljen par. Par si je na Instagramu izpovedal ljubezen, Demi pa je ob tem tudi objavila prstan. Ker je pred kakšnim mesecem dni izjavila, da bi bila z veseljem zaročena, so številni pomislili na to. A je pevka hitro izpostavila, da ga nosi na sredincu desne roke in da seveda ni.


Zaročena Demi?

Zaročena Demi?

prejšnji članek
Vrhunska slovenska modna revija
Lepotičenje
Vrhunska slovenska modna revija
naslednji članek
Predala je velik del premoženja
Obsedena!
Predala je velik del premoženja
Preberite tudi