pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032
Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z Bojano Beović

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kaj se je zgodilo pred Sneguljčico?

3. 3. 2016; 05.00
Avtor: K.M.
Sestri, pred katerima trepeta celotna dežela - ledena kraljica Freya in zlobna kraljica Ravenna
Epski fantazijski spektakel o predzgodbi Sneguljčice, ki prinaša osupljivo bitko med dobrim in zlim.

Letošnjo pomlad v slovenske kinematografe prihaja epski fantazijski spektakel o predzgodbi zgodbe, ki ti je zagotovo poznana. Tokrat boš v osupljivi bitki med dobrim in zlim spoznala, kaj se je dogajalo pred zgodbo o priljubljeni Sneguljčici. 



Pred štirimi leti je tebe in gledalce po vsem svetu začarala sodobna priredba pravljice o Sneguljčici in lovcu, ki je navdušila s temačno preobleko in zanimivim prepletom treh glavnih akterjev. Novo poglavje fantazijske sage bo šlo sedaj še korak dlje in ti razkrilo predzgodbo omenjenega spektakla, v žarišču nje pa se bo odvil epski boj za srečen konec, ki naj bi trajal do konca dni …

Dolgo preden naj bi Sneguljčica za vedno uničila zlobno kraljico Ravenno, njena sestra, ledena kraljica Freya, zaradi srce parajoče izgube zbeži iz kraljestva. Na severu zgradi veličastno trdnjavo, v kateri za vedno zamrzne svoje srce in desetletja posveti urjenju legije smrtonosnih lovcev. Med njimi sta tudi njena najbolj cenjena bojevnika Eric in Sara, ki za svojo prepovedano ljubezen plačata visoko ceno. Ko Freya izve, da je Sneguljčica porazila Ravenno, naroči bojevnikom, naj ji pripeljejo sestrino magično ogledalo, s pomočjo katerega lahko ponovno obudi zlobno kraljico. Če sestri združita njune temačne sile, si bosta pokorili celotno kraljestvo … Edino upanje za srečen konec stoji na trhlih tleh, saj je odvisno od odtujenih in izgnanih lovcih Ericu in Sari.



Tokrat se bosta Charlize Theron in Chrisu Hemsworthu pridružili Jessica Chastain kot lovčeva prepovedana ljubezen in Emily Blunt kot ledena kraljica. Za filmom ponovno stojijo producenti fantazijske zgodbe Zlohotnica (Maleficent).

prejšnji članek
Slovenska glasbena skupina navdušuje
Obsedena!
Slovenska glasbena skupina navdušuje
naslednji članek
Je njunega prijateljstva konec?
Obsedena!
Je njunega prijateljstva konec?
Preberite tudi