komet, španija, ESA
Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu modrozelena krogla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nekdanja najstniška zmagovalka posega po ...

8. 3. 2016; 10.19
Avtor: K.M.
anay

foto: Dejan Miličević

Glasbenih zvezdah.

Leta 2005, kar pred enajstimi leti, je zmagala na našem najstniškem izboru, kjer izbiramo najboljšo najstnico v Sloveniji, ki nas prepriča s svojo karizmo, prijaznostjo, značajem in tudi talentom. Ravno tega pa je takratna zmagovalka dodobro izkoristila. Anay se ti tokrat predstavlja s pesmijo 'A ne štekaš?' v pop in elektro izvedbi.

Anay živi umetniško življenje že od malih nog, saj se je od nekdaj rada ukvarjala tako z modnim oblikovanjem in stiliranjem, kot tudi z glasbo. Prav Anay, ki brez strahu podira meje, je glavni krivec za najbolj odmevne stilske preobrazbe uspešne glasbenice April.

"S sporočilom pesmi 'A ne štekaš' se lahko poistoveti vsaka punca, ki je bila kdaj prizadeta s strani partnerja, ta pa je nato skozi čas spoznal, da je storil napako in želi obnoviti odnos. Žal se partnerska zveza velikokrat zaključi ne 'grd način' in se moraš prebiti skozi težko obdobje prebolevanja. A ko si enkrat že skoraj ok in se samozavestno postaviš na noge, te kar malo ujezi, ko se oseba, ki te je prizadela želi vrniti v tvoje življenje kot da se nič ni zgodilo. Upam, da bodo poslušalci pesem sprejeli kot motivacijo, čeprav se v njej skriva en ščepec tiste pozitivne jeze, hihihi, ...  Pesem nosi univerzalno sporočilo in ta je, da vse slabo in hudo enkrat mine. Pomembno je, da ostanemo močni kar se da." je o novi pesmi povedala Anay.

Pevka se je že predstavila s singli 'Če isto misliva', 'Dej no', 'Nj zvrti se ti' in '2NIGHT'.

Pop različico lahko poslušaš na spodnji povezavi:

prejšnji članek
Vse za vročo postavo
Obsedena!
Vse za vročo postavo
naslednji članek
V mesto prihaja Kinotrip
Obsedena!
V mesto prihaja Kinotrip
Preberite tudi