Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zakaj Selena misli, da bo večno samska?

16. 3. 2016; 10.00
Avtor: Ana K.
o-SELENA-GOMEZ-900

Bo Selena res ostala samska za vedno?

Razkrivamo pravi razlog.

Kot veš, je imela slavna pevka Selena Gomez že kar nekaj fantov, a kaj ko so bile vse zveze začasne in so hitro našle svoj konec. Najbolj odmevno pa je še vedno njeno preteklo razmerje z Justinom Bieberjem, ki pa se kot kaže ne bo več ponovilo, četudi številne oboževalke še tako stiskajo pesti. Vir pravi, da bo Selena za vedno samska. Te zanima, zakaj?

Izvedeli smo, da je Selena v družbi svojih prijateljev povedala, da bo imeti zvezo v bližnji prihodnosti zelo, zelo težek projekt, ki je skorajda neizvedljiv. Naj bi se celo pošalila, da bo večno samska in prijatelji ji velikokrat celo že začnejo verjeti. Zvezdnica je namreč zelo uspešna in se vedno znova spopada z novimi izzivi, tako na filmskem kot tudi glasbenem področju. To pa tudi naniza kot ključni razlog, zakaj nima časa za resnejše razmerje. Enostavno se želi posvetiti delu z vsem srcem.
Slavno pevko povsem razumemo, saj je v najlepših letih za ustvarjanje, vseeno pa upamo, da si bo poiskala kakšnega partnerja, ki ji bo pri vsem skupaj v oporo. Saj veš kako pravijo, 'v dvoje gre vedno lažje'.

prejšnji članek
Taylor pokazala svoje telo
Obsedena!
Taylor pokazala svoje telo
naslednji članek
Moda, ki razgalja
Lepotičenje
Moda, ki razgalja
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska