boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Se še spominjaš Dulce Marie?

23. 3. 2016; 10.17
Avtor: K.M.
12342591_10153476870433692_8457174038663605716_n

Dulce Maria je bila ena izmed najbolj priljubljenih pevk in igralk. Kje je sedaj?

Kaj počne sedaj?

Pred leti te je navduševala v televizijski seriji Rebelde in v glasbeni skupini RBD. Seveda pa se je tudi po teh dveh svetovnih uspešnicah, ki sta jo izstrelili med zvezde, ostala v medijskem svetu in uspešno ustvarjala na glasbenem in televizijskem področju. Tako seveda ni izgubila niti številnih oboževalcev, ki še vedno spremljajo njo in njeno kariero. Tako je v lanskem letu obiskala tudi Slovenijo, kjer si se lahko z njo tudi slikala ali pogovorila. Te zanima, kaj počne sedaj?



Dulce trenutno nastopa v telenoveli Corazón que miente (Srce, ki laže), ki je priredba telenovele Laberintos de pasion (Labirint strasti). V njej je prevzela vlogo Renate Ferrer Jáuregui, ki je za samo zgodbo zelo pomembna. Zanimivo pa je, da je to prva Dulcina vloga zlobnice, v enem izmed intervjujev pa je priznala, da se z vlogo zelo zabava, saj Renata počne stvari, ki jih sama ne bi nikoli, zaradi enakih razlogov pa je vloga tudi zelo težka. 

Seveda pa nadaljuje tudi s svojo glasbeno kariero. Njena najnovejša pesem se imenuje Dejarte de Amar in je ena izmed naslovnih pesmi telenovele Corazón que miente. Čutna balada pa je že požela številne pozitivne odzive, slišiš pa jo lahko v priloženem posnetku. 

Slediš ji lahko na SnapChatu.



Pevka in igralka se je pred dnevi pridružila tudi zeli priljubljenemu omrežju, SnapChat, kjer jo lahko najdeš pod imenom oficialDm. Dulce že objavlja zanimive videoposnetke in fotografije. Če si njena oboževalka, jo moraš dodati, saj boš tako brez težav pokukala v njeno zasebno življenje. 

Zaupaj nam, še vedno obožuješ Dulce Mario? 




Njena zadnja telenovela se imenuje Corazon que miente.

Njena zadnja telenovela se imenuje Corazon que miente.

Vloga Renate je njena prva vloga zlobnice.

Vloga Renate je njena prva vloga zlobnice.

prejšnji članek
Tudi ti obožuješ superjunake?
Obsedena!
Tudi ti obožuješ superjunake?
naslednji članek
Šokantna Justinova poteza
Obsedena!
Šokantna Justinova poteza
Preberite tudi