sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Spopad dveh močnih egov

26. 3. 2016; 08.52
Avtor: K.M.
F&B Acrobatics1
Že si lahko ogledaš film Batman proti Supermanu: Zora pravice.

Obstaja že veliko različic filmov, serij, risank, knjig in drugih medijev o Batmanu in Supermanu, pa veš, kdo je boljši? Končno je v kinematografe prišel film Batman proti Supermanu: Zora pravice, v katerem je režiser Zac Snyder združil dva kultna superjunaka. Ogledaš si ga lahko tudi v slovenskih kinematografih.

Vsebina:
V strahu, da bodo v mestu Gotham dejanja nadnaravnega junaka z domala božjimi sposobnostmi ostala nenadzorovana in brez posledic, se občudovanja vredni in sposobni borec proti zločinu sam spravi nad najbolj cenjenega sodobnega odrešenika v prestolnici, medtem ko se ves svet ukvarja z vprašanjem, kakšnega junaka v resnici potrebujejo. In ker se Batman in Superman bijeta med seboj, se kmalu pojavi nova grožnja, ki človeštvo pahne na rob nevarnosti, kakršne še ni okusilo.

V Cineplexxu je prišlo do spopada
Pravi filmski spopad sta na premieri v kranjskem Cineplexxu prikazala dvojec F&B Acrobatics, saj sta Filip in Blaž upodobila filmska junaka, pri akrobatskih točkah pa je sodelovala tudi Azra Selimanovič, moderatorka večera.

Premiere pa so se udeležili tudi številni znani slovenci, ki so navdušeni nad obema junakoma.  V družbi fanta Tima si je film ogledala pevka Kataya. Superfinalistka Eme 2016, Raiven (Sara Briški Cirman) pa je v kino prišla s prijateljico. Manjkali niso niti nekdanji udeleženec resničnostnega šova Bar, Joel Srbu, Denis Malačič, radijski voditelj, radijski voditelj Uroš Bitenc in stand–up komik Andrej Težak – Tešky.

Si si že ogledala to različico kultnega filma oziroma kultnih filmov?

prejšnji članek
Komu se je zaupal?
Obsedena!
Komu se je zaupal?
naslednji članek
Kako lepa gesta!
Obsedena!
Kako lepa gesta!
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska