Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Instagram ni več to, kar je bil

28. 3. 2016; 03.51
Avtor: K.M.
o-SMARTPHONE-ADDICTION-facebook
Razočaranje nad spremembami.

Verjetno si že opazila, da so se na tvojem priljubljenem omrežju Instagram pričele dogajati številne spremembe, ki bodo popolnoma spremenile tvojo uporabniško izkušnjo. Nekatere so že tu in že vplivajo na vse, kar si do sedaj počela. Nad njimi se številni že pritožujejo, si med njimi tudi ti?



Že pred dobrim mesecem dni si lahko končno združila več različnih profilov, saj je Instagram postal prijazen do tistih, ki uporabljate več profilov za različne namene. Popolnoma preprosto greš v nastavitve, se premakneš skoraj na konec, kjer je zavihek dodaj račun ter samo vpišeš svoje podatke. Podobno kot pri Twitterju lahko sedaj tudi pri Instagramu s preprostim klikom preklapljaš med profili in se ne potrebuješ več izpisovati in ponovno vpisovati. 

Sedaj pa je prišla še ena sprememba, ki pa je razjezila številne uporabnike. 
Saj veš, a so bile fotografije vedno razvrščene po časovnici njihovih objav. Od danes naprej pa bo Instagram na podlagi algoritmov te fotografije razvrščal na podlagi relevantnosti oziroma priljubljenosti fotografij. To se bo zgodilo na podlagi interakcije s tvojimi prijatelji in zgodovini brskanja po Instagramu. Seveda boš še vedno lahko videla vse objavljene fotografije, le da bo vrstni red zelo drugačen. Če želiš, da določene fotografije Instagram vseeno postavlja na prvo mesto, lahko to narediš tako, da pri fotografiji uporabnika, ki mu slediš, pritisneš na tri pikice v zgornjem kotu in ''prižgeš'' obvestila. 



To pa lahko narediš tudi na našem Instagramu - @najstnica.si - saj bomo tako ostali v stiku. 



prejšnji članek
Sta veliko noč preživela skupaj?
Obsedena!
Sta veliko noč preživela skupaj?
naslednji članek
Selena objavlja poželjive fotografije
Obsedena!
Selena objavlja poželjive fotografije
Preberite tudi