evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ukradi ji stil

7. 4. 2016; 08.28
Avtor: K.M.
selena-gomez-2016-we-day-california-02
Selena Gomez je prava modna ikona.

Selena Gomez je v zadnjem času tista pevka in igralka, ki nas navduši s prav vsako izbiro oblačil. Ne glede na to, ali gre za seksi večerni videz, elegantno obleko, ali preprosti športni stil, ki bo v prihajajočih sezonah še kako moden. Tokrat pa smo ti pripravili enega izmed njenih zadnjih modnih povdvigov, ki ji ga moraš ukrasti.

Selena Gomez se je v stilu, ki ti ga predstavljamo, udeležila današnje prireditve WE dan Kalifornije, kjer se je sprehodila po modri preprogi. Gre za prireditev, ki mlade nagovarja k temu, da delajo spremembe na lokalnem ali svetovnem področju s svojo soudeležbo v različnih panogah. Hkrati pa gre tudi za dobrodelno prireditev, beseda dobrodelnost pa močno opisuje priljubljeno pevko in igralko, kajne?

Selena je nosila The Row Trench plašč in srajco, jeans hlače Vetements, Manolo Blahnik čevlje in Jennifer Fischer ogrlico.

Stil, ki bi ga morala posnemati. Rumen plašč bo letošnjo pomladno sezon zelo priljubljen, jeans in bela srajca sta tako obvezna kosa, rjavi čevlji bodo v letošnji sezoni sezoni nadomestili bež odtenek, zlata ogrlica pa doda pikko na i tvojemu celotnemu videzu.



prejšnji članek
Si obiskala festival Kinotrip?
Obsedena!
Si obiskala festival Kinotrip?
naslednji članek
Pokazala je novega
Obsedena!
Pokazala je novega
Preberite tudi