evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Slavni parček končno ujet skupaj

12. 4. 2016; 03.02
Avtor: K.M.
landscape-1453392261-miley-cyrus-liam-hemsworth-timeline-012116
Liam in Miley na večerji in premieri!

Kot zagotovo veš, sta Miley Cyrus in Liama Hemswortha novoletne praznike preživela skupaj v Avstraliji. Nekdanja zaročenca sta si izkazovala kar veliko pozornosti, kar je vzbudilo govorice, da sta ponovno skupaj. Kasneje je Miley ponovno nadela zaročni prstan in na ta način vsa namigovanja potrdila. A kaj, ko ju nikakor nismo več ujeli skupaj. Vse do sedaj, ko so tu nove fotografije. Po pričeski mlade pevke pa sklepamo, da so resnično aktualne. 

Pevko in igralca so ujeli pred vegansko mehiško restavracijo v Kaliforniji, kamor sta se odpravila v družbi Liamovih bratov, Chrisa in Luka ter Lukove žene Samanthe.
Očividci pravijo, da je bila družba zelo sproščena in da je bila predvsem Miley videti zelo srečna. 

Včeraj, 11. aprila, pa naj bi se par udeležil premiere filma, v katerem igra Liamov brat, Chris - Lovec. Sicer para niso ujeli na rdeči preprogi, a naj bi ju videli notri. Hkrati pa je dejstvo, da sta bila tam, potrdila tudi oboževalka Kayla, saj je posnela selfija, vsakega posebej, z obema akterjema. Fotografiji si lahko ogledaš v spodnji galeriji. 

To so prve skupne fotografije po januarskem razkritju, da sta novo leto preživela skupaj. Upamo, da jih bo kmalu še več!

prejšnji članek
Sedaj izžareva samozavest, nekoč pa ...
Obsedena!
Sedaj izžareva samozavest, nekoč pa ...
naslednji članek
Nakit letošnje pomladi
Lepotičenje
Nakit letošnje pomladi
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija