evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Pred ogledom serije preberi knjige

14. 4. 2016; 10.52
Avtor: K.M.
shadowhunters-series-premiere
Navdušenke serij in knjig se morate odločiti za slednje.

Knjižna serija nad katero so navdušeni po celem svetu, Kronike podzemlja, ali natančneje prvi del v seriji, Mesto kosti, je let 2013 dobila filmsko različico z Lily Collins v glavni vlogi. Žal številke niso bile tako visoke, da bi nadaljevali s samim snemanjem, so pa zato izjemno priljubljeno serijo raje predstavili v različici televizijske serije. jo že gledaš. 

Gre za serijo Shadowhunters, ki je svojo premiero doživela 12. januarja letos, za njo pa je že 13 delov prve sezone. Ne glede na to, da je ime drugačno, gre za adaptacijo serije šestih knjig. Saj ravno serija Kronike podzemlja spada v še večjo serijo, ki pa se imenuje Shadowhunters oziroma Lovilci senc. Kljub temu, da je televizijska verzija že na voljo,  pa moraš prebrati knjižne različice, saj so resnično odlične, v njih pa boš uživala tako ti, kot tudi starejši predstavniki v tvoji družini. 

Odlična novica je tudi ta, da je vseh šest knjig prevedenih tudi v slovenski jezik. Kronike podzemlja morajo biti na tvojem bralnem seznamu!

prejšnji članek
Če si samska, moraš narediti to
Obsedena!
Če si samska, moraš narediti to
naslednji članek
Če si ljubiteljica mode, je ta teden namenjen tebi
Lepotičenje
Če si ljubiteljica mode, je ta teden namenjen tebi
Preberite tudi