benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Obožuješ šport?

18. 4. 2016; 07.20
Avtor: K.M.
Decathlon
To je raj zate!

Če si ljubiteljica športa, se aktivno ukvarjaš z vsaj eno aktivnostjo, ali pa te preprosto navdušuje modni športni stil oblačenja, potem te bo zagotovo razveselila novica, da se je v Ljubljani odprla trgovina, ki na enem mestu združuje opremo za kar 70 različnih disciplin. Noro, kajne?

Morda boš rekla 'Končno', saj je v Slovenijo, natančneje v ljubljanski BTC prišla poslovalnica verige Decathlon. Peno streho slovenska poslovalnica združuje širok izbor športne opreme, ki obsega več kot 100.000 izdelkov 70 blagovnih znamk vodilnih svetovnih proizvajalcev športne opreme in skupino 20 lastnih blagovnih znamk pod imenom »Passion brands«, med katerimi so Quechua, Nabaiji, Kalenji, Domyos, Kipsta in Newfeel. Izdelki, ki jih Decathlon od 1996 ponuja pod lastnimi blagovnimi znamkami, nastajajo v najbolj sodobnem Decathlonovem raziskovalnem središču ter ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Kljub prepoznavnosti Decathlona kot ponudnika športne opreme po dostopnih cenah pa to ne vpliva na kakovost izdelkov ali storitev. Zaposlene v Decathlonovih trgovinah po vsem svetu druži športna strast in strokovna usposobljenost, kar zagotavlja najboljše svetovanje, prilagojeno vsemu obiskovalcu posebej. Še več, izdelke lahko uporabniki pred nakupom preizkusijo, kupcem pa je na voljo tudi servis izdelkov.   
 
Poslovalnica Decathlon osvežuje ponudbo športne opreme v BTC City Ljubljana, ki je letos še posebej zasijal v športni luči, saj ga preplavlja olimpijski duh. Hkrati je trgovina prva znanilka vstopa Decathlona na slovenski trg. Športni gigant načrtuje širitev tudi v druga slovenska mesta.


prejšnji članek
Zaslužiš si, da se ti v življenju zgodi nekaj dobrega
Obsedena!
Zaslužiš si, da se ti v življenju zgodi nekaj dobrega
naslednji članek
So se res oblekle tako?
Obsedena!
So se res oblekle tako?
Preberite tudi