nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Si ljubiteljica grozljivk?

10. 5. 2016; 08.47
Avtor: K.M.
BlakeLively
Poleti te bo potem zagotovo navdušila Blake Lively.

Avgusta v kinematografe prihaja neverjetna grozljivka, ki ji že sedaj napovedujejo, da bo postala pravi hit. V glavni vlogi bo navduševala priljubljena Blake Lively, ki si je vajena bolj po njenih nežnih vlogah, sedaj pa se bo znašla sredi grozljivih potekov dogodkov ... 

V tej napeti grozljivki Blake igra ameriško deskarko Nancy, ki se nekega dne odloči, da bo sama uživala v deskanju na samotni obali. Nenadoma jo napade veliki beli morski pes in Nancy se znajde na skali nedaleč od obale. Čeprav je kopno oddaljeno le kakšnih dvesto metrov, ne more kar odplavati do obale, saj okoli skale ves čas preži morski pes.

Režiser filma NEVARNOST IZ GLOBINE je Jaume Collet-Serra, ki ga poznaš po grozljivkah Hiša voščenih figur in Sirota. Film so posneli na čudoviti obali malega vulkanskega otoka Lord Howe v južnem delu Tihega oceana, približno 600 km vzhodno od avstralske obale. Ob Blake Lively, ki je dobesedno v vsakem prizoru filma, bomo v stranskih vlogah videla še Oscarja Jaenado in Sedono Legge.


prejšnji članek
EKSKLUZIVNO: Harry Styles z novo pričesko
Obsedena!
EKSKLUZIVNO: Harry Styles z novo pričesko
naslednji članek
Louis in Niall v sporu?
Obsedena!
Louis in Niall v sporu?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija