boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ostal je brez službe!

13. 5. 2016; 07.36
Avtor: K.M.
Bella-Thorne-Gregg-Sulkin-PDA-2015-Teen-Choice-Awards
Kam sedaj?

Napočilo je obdobje, ko se številne televizijske hiše odločajo, ali bodo nadaljevale s predvajanjem in snemanjem številnih serij. Nekatere kljub priljubljenosti ostanejo brez pogodbe, igralci pa brez dela. To pa se je zgodilo tudi priljubljenemu igralcu Greggu Sulkinu in to ravno nekaj dni po tem, ko se je v skupno domovanje preselil s svojim dekletom, Bello Thorne.

MTV je oznanil, da se s četrto sezono ne bo vrnila priljubljena serija Faking It, ki je tudi v Sloveniji zelo priljubljena. Torej bo 17. maja predvajan že zadnji del, v Sloveniji nekoliko kasneje. Tako se bodo poslovili glavni igralci, kot so Rita Volk, Katie Stevens, Bailey de Young in Michael J. Willett ter že omenjeni Gregg Sulkin, ki ga verjetno tudi najbolj spremljaš.

Postavni igralec je tako praktično čez noč ostal brez dela, vseeno pa trenutno dela še na vsaj treh projektih in zato seveda ne bo popolnoma zapustil igralskega sveta. Se je pa na novico že odzval na Twitterju: ''Slišali ste novico. Hvala za 3 neverjetne sezone. Ne bi mi uspelo brez vas. You have heard the news. Thanks for 3 incredible seasons. Užival sem v vsaki sekundi.''

Zahvalil se je še ustvarjalcem in pa oznanil, da se naslednji teden z njegove strani pripravlja nekaj velikega.


prejšnji članek
Tega od nje nismo pričakovali
Obsedena!
Tega od nje nismo pričakovali
naslednji članek
Zrušila se je
Obsedena!
Zrušila se je
Preberite tudi