sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Selena po Justinovih stopinjah?

19. 5. 2016; 07.35
Avtor: K.M.
kanada

Z oboževalci v Kanadi.

Kaj se dogaja s slavnimi pevci?

Se še spomniš, kako je Justin Bieber že pred časom odpovedal vsa srečanja z oboževalci pred in po koncertnih nastopih v sklopu svoje turneje, kljub temu, da je za to kar mastno zaračunal. Po razočaranju, ki ga je pripravil priljubljeni pevec, gre morda po njegovih stopinjah tudi njegovo nekdanje dekle, Selena Gomez, ki je tudi pričela s svojo turnejo. Kaj se je zgodilo?

Selena se je po svojih koncertih resnično posvetila oboževalcem. Njihova srečanja so bila pravi dogodek, pevka pa je vse fotografije tudi javno objavila, da bi le vsi, ki so na fotografiji, dobili svojo verzijo. Sedaj pa bo morda te dogodke odpovedala, a razlog ni preobremenjenost, ki ga je recimo navedel Justin, ampak dobrobit vseh oboževalcev.

''To, da se z vami srečam po svojih koncertih je bil višek mojega dneva, ampak zaradi vaše varnosti je naša prioriteta, da če se ne omejimo, jih bom morala odpovedati. Pripravljali jih bomo, dokler bo mogoče, ampak vi ste najbolj pomembni. Rada vas imam.''

Težava nastane, ker želijo vsi oboževalci priti do Selene, se je dotakniti in se z njo fotografirati. Ob tem pa ne razmišljajo o varnosti, potiskajo druge in pritiskajo na ograjo. Kar pa zagotovo ni varno.


prejšnji članek
Poglej si to neverjetno vilo Kylie Jenner
Obsedena!
Poglej si to neverjetno vilo Kylie Jenner
naslednji članek
Je to dokaz prave ljubezni?
Obsedena!
Je to dokaz prave ljubezni?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska