sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Pelji mamo v kino

24. 5. 2016; 09.27
Avtor: M.M.
mothersdaysmall
Komedija, ki vaju bo še bolj povezala

V kino je prišla nova romantična komedija Materinski dan, izpod rok ustvarjalcev filmov Valentinovo, Čedno dekle in Silvestrovo v New Yorku.
 

V tradiciji svojih filmov na priljubljene praznične teme je legendarni filmski ustvarjalec Garry Marshall režiral zvezdniško zasedbo v novi zabavni romantični komediji o prvi ljubezni vseh nas. Film predstavlja novo stičišče različnih življenjskih zgodb, ki jih v vrtincu sreče, žalosti in ljubezni združi materinski dan.



Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis in Britt Robertson igrajo v prepletu zgodb o skupini žensk, ki jim je skupnega nekaj zelo pomembnega: matere. V poklonu vezem, ki jih ni mogoče pretrgati, pridejo na svoj račun matere, ki pričakujejo otroka, matere samohranilke, mačehe, lezbične matere, odtujene matere, dolgo izgubljene matere in matere vseh vrst …

Ločenka Sandy s težavo preboleva, da jo je bivši mož zapustil zaradi veliko mlajše ljubice, ko ji pot prekriža samski oče Bradley. Z nepričakovanimi materinskimi čustvi se sooča ugledna pisateljica Miranda, ko spozna svojo hčerko Kristin, ki jo je pred davnimi leti dala v posvojitev. Kristen se za nasvete zaupa najboljši prijateljici Jesse, ki pa ima tudi sama preglavice z nepričakovanim obiskom staršev in očitnimi težavami v njunem zakonu.

Tako nas življenja skupine močnih, ljubečih in divje nepopolnih žensk na čustven in zabaven način opominjajo, da je sleherna mama na svoj način junakinja. 

prejšnji članek
Tudi on obožuje Taylor
Obsedena!
Tudi on obožuje Taylor
naslednji članek
Prisiljena je bila spremeniti embalažo
Lepotičenje
Prisiljena je bila spremeniti embalažo
Preberite tudi