oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Boš letos kolesarila?

25. 5. 2016; 04.43
Avtor: K.M.
kolesarjenje

foto: Arhiv Svet24

Na vrsti je že 35. Maraton Franja.

Kolesarsko društvo Rog in družba BTC sta danes na novinarski konferenci v zagonskem podjetniškem vozlišču ABC HUB v BTC City Ljubljana napovedala letošnji Maraton Franja BTC City, ki ga že 35. leto po vrsti organizira KD Rog ob podpori družbe BTC, Mestne občine Ljubljana in številnih drugih pokroviteljev. Pet kolesarskih preizkušenj v Ljubljani in okolici se bo zvrstilo v treh dneh od 10. do 12. junija.

Organizatorji pričakujejo, da bo udeležba ob lepem vremenu presegla magičnih 8.000 registriranih tekmovalcev. Novost letošnje Franje je nova trasa družinskega maratona, ki poteka iz BTC Cityja do Domžal in nazaj. Novost je prav tako podelitev Hofer majice na letečem cilju za najhitrejšega kolesarja/kolesarko. Posebno presenečenje pa je napoved ponovne oživitve proizvodnje koles znamke Rog s strani družb Gorenje in BTC ter vključitev Maratona Franja v evropski projekt povezovanja športa in kulturne dediščine - My sport is Franja.

''Letošnji Maraton Franja BTC City ponovno vabi prijatelje kolesarjenja vseh generacij in vseh profilov, da preplavijo Slovenijo s svojo športno energijo. Iz leta v leto s ponosom spremljamo, kako je v 35 letih razvoja ta prireditev prerasla svoj športni okvir in postala tudi priložnost za druženje, zabavo in poslovno sodelovanje. Še posebej z veseljem pa ob letošnjem kolesarskem prazniku izpostavljamo 13 posameznikov, legend Maratona Franja, ki so temu prazniku zvesti od samega začetka.''

Si tudi ti navdušena kolesarka in se boš pridružila letošnjemu maratonu?


prejšnji članek
Slovenski pevec navdušil z režiserskim prvencem
Obsedena!
Slovenski pevec navdušil z režiserskim prvencem
naslednji članek
Polnočna premiera
Obsedena!
Polnočna premiera
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska