benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Je ljubezni resnično konec?

2. 6. 2016; 11.26
Avtor: K.M.
taylor-swift-calvin-harris-hug-inline
Čas za nov album?

V svetu slavnih je odjeknila novica, da sta svoje ljubezensko razmerje zaključila priljubljena pevka Taylor Swift in DJ Calvin Harris. Taylor že nekaj časa ni aktivna na družbenih medijih, hkrati pa se ni pojavljala na nobeni družbeni prireditvi. Številni so mislili, da je razlog za to Calvinova nesreča, a očitno si pevka le celi rane po še eni propadli ljubezni. 

Videti je bilo, da je Taylor v Calvinu končno našla moškega, ki ga je iskala, zato je včerajšnja novica še toliko bolj presenetila. Po 15 mesecih, sanjski obletnici na idilični plaži in stalnem hvaljenju en drugega, je novica udarila kot strela z jasnega. Čeprav zvezdnika tega še nista potrdila, naj bi do prekinitve prišlo pretekli teden. Vse pa naj bi rešila sporazumno in brez prepirov. Nekdanji par naj bi še vedno ostal v prijateljskih odnosih, Taylor mu je po nesreči celo stala ob strani. Njuna romanca naj bi se samo izpela.

Moramo priznati, da nam je ta novica kar malo zlomila srce. Misliš, da bo to vodilo v nov Taylorin album, saj je pevka znana po tem, da svoje pesmi piše na podlagi ljubezenskih izkušenj.

prejšnji članek
On je prekinil!
Obsedena!
On je prekinil!
naslednji članek
Kdo nosi to neverjetno jakno?
Lepotičenje
Kdo nosi to neverjetno jakno?
Preberite tudi