najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Si vedela, da prihaja nov Harry Potter?

25. 6. 2016; 03.27
Avtor: K.M.
harrypotter
Že lahko naročiš novo knjigo o slavnem čarovniku.

Si že prebrala prav vse dele o mladem čarovniku Harryju Potterju, njegovih prijateljih in dogodivščinah na čarovniški šoli Bradavičarka? Prva knjiga je izžla že leta 1997 in povzročila pravo svetovno norijo, tudi takrat, ko je leta 1999 izšla tudi v slovenščini. Zadnja knjiga je v originalu izšla že davnega leta 2007, filmska franšiza pa se je zaključila leta 2011. Sedaj pa se Harry Potter norija tudi uradno vrača. 

30. julija na odrske deske prihaja igra s popolnoma novo zgodbo, največje presenečenje za vse oboževalce pa je bilo napovedano 10. februarja, ko so tudi uradno naznanili, da bo le dan po igri, torej 31. julija 2016, na rojstni dan Harryja Potterja in avtorice knjig, J. K. Rowling, izšla že 8 knjiga v seriji. Nekaj, o čemer si lahko do letos samo sanjala. Knjiga z naslovom Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter in zakleti otrok) bo seveda na voljo tudi v Sloveniji, za začetek v angleškem jeziku, zagotovo pa bo kaj hitro na voljo tudi slovenski prevod. 



''Harry Potter je poročen, oče treh otrok, ki že obiskujejo šolo in veliko preveč dela na ministrstvu za čarovništvo. Medtem ko sam poskuša pozabiti na preteklost, se mora njegov najmlajši sin soočati s težo družinske zapuščine, ki si je ni nikoli želel. Ko se združita preteklost in sedanjost, se oče in sin nenadoma zavesta, da lahko črna magija pride iz najbolj nepričakovanih krajev.''

Sedaj pa še zadnja novica! Novo knjigo je že moč naročiti v prednaročilu in to po nekoliko znižani ceni. Knjiga bo tako tvoja že 31. julija, na dan, ko bo dejansko izšla. 

Komaj čakamo!


prejšnji članek
To je najboljši slovenski roman
Obsedena!
To je najboljši slovenski roman
naslednji članek
Zaljubljenca ujeli na kosilu
Obsedena!
Zaljubljenca ujeli na kosilu
Preberite tudi