evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Tudi Selena Gomez je izgubila dobro prijateljico

11. 6. 2016; 10.09
Avtor: K.M.
selenachristina

Christina in Selena.

Tragični dogodek je tudi Seleni vzel dobro prijateljico.

Zagotovo že veš, da se je včeraj zvečer v Orlandu, Florida, zgodil tragični dogodek, ki je pretresel glasbeni svet. Pod streli neznanega strelca je svoje življenje izgubila mlada glasbenica Christina Grimmie. S tem pa je dobro prijateljico izgubila tudi Selena Gomez. 

Brian Teefey, Selenin očim, je Christino odkril leta 2010 in takrat postal njen menedžer, Christina pa dobra Selenina prijateljica. Posnela ji je številne dodatne vokale in nastopala kot uvod v Selenine nastope. Selena Gomez & the Scene je kar šest tednov spremljala na turneji We Own the Night Tour in kasneje še zgolj Seleno na turneji Star Dance. 
Selena je po dogodkih popolnoma strta, na svojem Twitter računu je zapisala ''Moje srce je popolnoma zlomljeno. Pogrešam te Christina.''

Pevkina smrt ni strla zgolj njenih bližnjih in oseb, ki so delale z njo. Dogodek je pretresel širšo javnost, številni pa so se ob tem spomnili na podobno tragedijo, ki se je zgodila pred enaindvajsetimi leti. Takrat je pod streli umrla priljubljena mehiško-ameriška pevka Selena, po kateri je Selena Gomez celo dobila ime. 

prejšnji članek
On je razlog, da boš gledala nogomet
Obsedena!
On je razlog, da boš gledala nogomet
naslednji članek
Zakaj se je Justin Bieber stepel?
Obsedena!
Zakaj se je Justin Bieber stepel?
Preberite tudi