sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Čas je za najbolj barvit tek

21. 6. 2016; 11.21
Avtor: K.M.
tektus
Pred tabo so samo še trije dnevi priprav!

Že ta petek se bo teklo zaradi zabave, druženja, rekreacije, dobrodelnosti in seveda samega teka. Vse skupaj pa bo popestreno s kar petimi barvnimi postajami, ki bodo celotno dogajanje dobesedno obarvale. 

Seveda govorimo o Tuševem teku barv, ki se letos ponovno vrača v slovensko prestolnico. S pričetkom ob 17. uri ponuja novo traso na Kardeljevi ploščadi, ob koncu pa nepozabni DJ spektakel z nizozemskim velikanom Fedde le Grandom. 
Lani je kar 8 tisoč navdušencev obulo tekaške copate in se podalo v svet mavričnega teka, si bila med njimi? Letos boš na 5-kilometrski trasi lahko ponovno tekla skozi živo pisane oblake barvnega prahu HOLI barv. Na cilj, po novem bo to Kardeljeva ploščad, pa boš pritekla obarvana zeleno, modro, rdeče, oranžno in rumeno.
Pestro spremljevalno dogajanje se bo pričelo že ob 15. uri in stopnjevalo do pričetka teka ob 17. uri, ki se bo po pričel in zaključil na Kardeljevi ploščadi. Gladiatorji, vodni drsalci, čarodeji, žonglerji, hoduljarji in še in še se obeta ta petek. Zvezda večera bo nedvomno Fedde le Grand, nizozemski velikan elektronske glasbe, ki zaseda vrhove lestvice 100 najboljših DJ-ev že od leta 2007 in je reden gost na največjih odrih po svetu, kot sta festivala Ultra Music Festival in Tomorrowland. Večerni DJ spektakel bosta dopolnila še njegova rojaka, dvojec Sick Individuals, ukrajinska electro house DJ-ka Juicy M, britanski mojster tropical house glasbe Alex Adair in slovensko hrvaški dvojec Vanillaz, trenutno najbolj vroča DJ-ja v Sloveniji.

Petek bo resnično poseben dan, saj bo pod sloganom »Živi zdravo skozi zabavo« ponudil 5 razlogov za udeležbo:


· barviti tek: med 5 km dolgo traso te bo pričakalo 5 barvnih postaj z neškodljivimi organskimi barvami HOLI, ki jih v Indiji uporabljajo za različna praznovanja;
· zabavo: na dogodku bo na prvem mestu prav zabava, saj bo tek potekal brez merjenja časa;
· druženje: zmagovalca ni, prav vsak udeleženec pa bo nagrajen z vrhunskim DJ spektaklom, ki bo odmeval dolgo v noč;
· rekreacija: za celotno družino in vse generacije;
· dobrodelnost: tudi letos boš preko nakupa kart namenila del sredstev za letovanje socialno ogroženih otrok na Debelem rtiču in tako poudarila gibanje za zdravje.


prejšnji članek
Oči odeni v svežino vzhajajočega sonca
Lepotičenje
Oči odeni v svežino vzhajajočega sonca
naslednji članek
Grd padec Selene
Obsedena!
Grd padec Selene
Preberite tudi