evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Končno si dočakala ta film

9. 7. 2016; 07.00
Avtor: K.M.
zmenekporoka
Zagotovo gre za komedijo poletja!

V kina je končno prišla komedija letošnjega poletja, Kako najti zmenek za poroko. S prijateljicami si ga nujno oglejte, saj se boste zagotovo nasmejale do solz. 

Brata Mike (Adam Devine) in Dave (Zac Efron), velika žurerja, na spletu objavita oglas, s katerim skušata najti spremljevalki za sestrino poroko na Havajih. Upata na nekaj norih dni brez obvez, a sta dekleti, ki ju najdeta prek oglasa (Anna Kendrick, Aubrey Plaza) precej bolj premeteni od njiju, pa tudi hujši žurerki sta.

Ko sta resnična brata Mike in Dave Stangle 13. februarja 2013 na objavila oglas, sta bila nad odzivom silno presenečena. »Rekla sva si, Če hočeva spremljevalki, ki se že poznata, je edino smiselno oglas objaviti na portalu Craigslist,« poudarja Dave. »Napisala sva ga – po malem kot zasebno šalo.« Dobila sta na tisoče odgovorov in kmalu pritegnila pozornost cele Amerike; svojo domiselno taktiko za zmenke sta razlagala Mattu Lauerju v odddaji Today in Andersonu Cooperju na mreži CNN. Konec koncev sta počela, kar se je zdelo čisto naravno. »V tem je bila poanta,« pravi Mike. »Dojela sva, da sva dejansko v središču pozornosti in dva sva prvič v življenju kul. Kakšen mesec sva hodila na kar se je le dalo zmenkov.«

Noro, odbito in vredno ogleda!

prejšnji članek
Tudi onadva sta zaigrala
Obsedena!
Tudi onadva sta zaigrala
naslednji članek
Zara Larsson je s tem močno presenetila
Obsedena!
Zara Larsson je s tem močno presenetila
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska