podgana
Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo podgane

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nova hit zabava na vodi

24. 7. 2019; 09.37
Avtor: K.M.
paddling
Želiš tudi ti v stoje pluti po vodi?

Na morju, ali pa na bližnjem jezeru, si zagotovo že opazila ljudi, ki stojijo na deski in se z veslom premikajo iz enega konca na drugega. Gre za najnovejšo hit zabavo na vodi, ki jo lahko brez težav in dejansko tudi brez predznanja izvajaš tudi ti.

Sup je načeloma zelo podoben surfu, le da so z leti le-ti postali večji, bolj stabilni in tako primerni za veslanje po vodi. Vse bolj priljubljeni pa so postali tudi napihljivi, saj jih lahko brez težav pospraviš v katerikoli avto in tako nimaš dodatnih težav s pakiranjem. 
Gre za odlično obliko rekreacije, saj pri stoječem veslanju delujejo vse mišice v tvojem telesu. Ker dejansko stojiš na vodi, moraš ujeti ravnotežje, za to pa more delati celotno telo. Če pomisliš še na veslanje, pa močno oblikuješ tudi roke. Lažja oblika je tudi ta, da na supu klečiš in veslaš, zaradi velikosti pa lahko na njem prevažaš še prijateljico ali fanta ...

Kaj potrebuješ: napihljiv SUP Breeze, veslo, tlačilko, torbo, set za popravilo in smernike oziroma plavuti, kopalke oziroma primerna oblačila ter dobro zaščito pred soncem! Tako si že nared za odbito in športno aktivno zabavo na vodi!

prejšnji članek
S kom v Grčiji uživa Anej Piletič?
Obsedena!
S kom v Grčiji uživa Anej Piletič?
naslednji članek
''To je trenutek, o katerem sem sanjal, odkar sem bil deček ...''
Obsedena!
''To je trenutek, o katerem sem sanjal, odkar sem bil deček ...''
Preberite tudi