boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Video glasbene nagrade presenetile z nominiranci

27. 7. 2016; 01.45
Avtor: K.M.
taylorvma
Kje je Taylor, kje so One Direction?

Glasbena televizijska postaja MTV je objavila končni seznam nominirancev za Video glasbene nagrade. Le-te bodo letos potekale 28. avgusta Madison Square Gardenu v New Yorku. Največ nominacij, kar enajst, je prejela Beyoncé, video za  Adelin Hello pa je s sedmimi nominacijami največkrat nominiran videospot. Je pa seznam nekatere močno presenetil, predvsem zaradi izostanka nekaterih izvajalcev. 

Na seznamu se tako ni znašla skupina One Direction, je pa za najboljše vizualne efekte nominiran njihov nekdanji član, Zayn Malik. Nominirana ni niti Taylor Swift, ki je lani prejela največ kipcev. Po drugi strani pa je kar dve nominaciji prejel njen rival, Kanye West za videospot Famous. Dejstvo, da ni nominiran, pa je močno razžalostilo Nicka Jonasa, ki je svojo žalost oznanil na Twitterju, a je hitro dodal, da mora biti hkrati hvaležen za vse pozitivne stvari, ki se trenutno dogajajo v njegovi karieri. Verjetno ga je dodatno ujezilo tudi dejstvo, da je nominiran njegov brat s svojo skupino. Malo družinskega rivalstva nikoli ne škodi, kajne?

Med nominiranci so še Justin Bieber,  Ariana Grande, Fifth Harmony, Drake, Sia, Rihanna, DNCE, Calvin Harris, Zara Larsson in številni drugi. 

prejšnji članek
Selena Gomez je popolnoma spremenila podobo turneje
Lepotičenje
Selena Gomez je popolnoma spremenila podobo turneje
naslednji članek
Harry Styles je na zadnjih fotografijah res seksi
Obsedena!
Harry Styles je na zadnjih fotografijah res seksi
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija