Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

To je zmagovalna pesem

1. 8. 2016; 09.15
Avtor: K.M.
zdravkolidl

Samuel Lucas, Nuša Derenda in Omar Naber že komaj čakajo, da pesem tudi posnamejo.

Napisali sta jo sestri, devetletna Pia in enajstletna Eva.

Zdravko Lidl, prijazen in vedno nasmejan srček, je s pomočjo prijateljev dobil svojo čisto pravo himno. Na odru Čarobnega dne z Lidlom, ki bo zadnjo avgustovsko nedeljo v Arboretumu Volčji Potok, bo Zdravko Lidl pesmico tudi premierno zapel.



V začetku letošnjega poletja je Zdravko Lidl skupaj z Radiem Center izpeljal nagradni natečaj za izbor najboljše pesmice. Pri izbiri so mu pomagala znana imena velikih odrov: Samuel Lucas, Nuša Derenda in Omar Naber. ''Komaj čakam, da pesmico tudi uglasbimo,'' je povedala vodja službe za korporativno komuniciranje Lidl Slovenija, Tina Cipot, ki je prav tako sodelovala pri izboru.

Strokovna žirija je pred kratkim izbrala zmagovalno pesmico, ki sta jo napisali sestrici - devetletna Pia in enajstletna Eva Kržišnik iz Cerknega. Kot obljubljeno, bodo prijatelji Zdravka Lidla pesmico tudi uglasbili. Avtoricama zmagovalne pesmice pa Lidl Slovenija podarja celodnevno družinsko vstopnico za kopanje v Termah Čatež in Lidlov bon v vrednosti 100€.

Zdravko Lidl bo 20-im izžrebanim srečnežem, ki so sodelovali na natečaju, podaril tudi družinsko vstopnico za prireditev Čarobni dan z Lidlom, ki bo 28. avgusta v Arboretumu Volčji Potok.

prejšnji članek
Želela boš ukrasti njen videz
Lepotičenje
Želela boš ukrasti njen videz
naslednji članek
Katera jo je nosila bolje?
Obsedena!
Katera jo je nosila bolje?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska