Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ne boš verjela, kdo je oblekel te športnike

6. 8. 2016; 12.06
Avtor: K.M.
svedska4
Znamki zelo priljubljeni tudi v Sloveniji!

Ponoči so se uradno pričele letošnje poletne olimpijske igre, ki se odvijajo v brazilskem Riu. Uradna slovesnost pa nekaterim predstavlja tudi pravo modno brv, saj se številne svetovne znamke borijo za to, da bi oblekle vsaj eno izmed reprezentanc, pa so med njimi tudi tiste, ki so priljubljene med bolj širšo javnostjo. Poglej, kdo je recimo oblekel Brazilce in Švede.

Slovenske športnike je obleklo podjtje Peak, Italjani so oblečeni v razkošnega Armanija, Američani v oblačila Ralph Lauren, celo Kubanci pa se predstavljajo v prestižni znamki Christian Louboutin. Zanimivo pa je, da so se domačini in Švedi odločili za popolnoma drugačen pristop. Obe reprezentanci sta namreč oblekli dve modni hiši nižjega cenovnega razreda, ki sta zelo priljubljeni tudi v Sloveniji. Prepričani smo, da tudi ti večkrat zaviješ v njihove trgovine. 

Švede je že skoraj tradicionalno oblekla švedska modna hiša H&M, ki je že več let prisotna tudi pri nas. Poskrbeli so za oblačila za prireditvi ob odprtju in zaprtju ter seveda tudi za oblačila, ki jih bodo tekmovalci nosili v času, ko ne bodo tekmovali. Modna hiša pa je poskrbela tako za tekmovalce na olimpijskih kot tudi na paraolimpijskih igrah. 

Domačine, brazilske športnike, pa je obleklo nizozemsko podjetje C&A, ki je v Braziliji zelo priljubljeno. Na predstavitvi so povedali, da so se potrudili, da bodo oblačila čim bolj udobna, saj želijo, da se športniki tako med tekmovanjem, kot tudi med ostalim obstranskim programom, počutijo kar se da udobno. 

Tako so oblečeni slovenski športniki - predvsem športno.

Tako so oblečeni slovenski športniki - predvsem športno.

H&M je poskrbel za Švede.

H&M je poskrbel za Švede.

Brazilci v C&A oblačilih!

Brazilci v C&A oblačilih!

prejšnji članek
Tako so se pozabavali ameriški športniki
Obsedena!
Tako so se pozabavali ameriški športniki
naslednji članek
Spoznaj Ero Istrefi
Obsedena!
Spoznaj Ero Istrefi
Preberite tudi