benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Šport zate, če ne maraš poletne vročine

9. 8. 2016; 12.51
Avtor: K.M.
hribi
Kljub temu, da je večina navdušena nad poletnim soncem, pa obstajate tudi take, ki bi ga takoj zamenjale za zimo,

Poleti je najbolj priljubljeno plavanje, oziroma kar zabava ob bazenu. S takšnimi aktivnosti pa pride tudi vročina, ki kljub priljubljenosti ni za vse. Imaš ti raje malce hladnejše temperature, oziroma že komaj čakaš na zimo? Potem boš zagotovo uživala v tem. 

Pojdi v hribe! Tako preprosto je. 
Malce nižje temperature, svež zrak in nekoliko več miru, če seveda ne izbereš najbolj priljubljenih lokacij. Poleg vsega pa lahko vidiš še neverjetne stvaritve narave, ki jih na prenatrpani plaži zagotovo ne boš našla. 
Vseeno pa se moraš na pohajkovanje po gričih, hribih in gorah dobro pripraviti. Za začetek nikakor ne pozabi na sončno kremo, saj je sonce tudi v gorah tako močno, kot na plaži, če ne še bolj, seveda. Potem je obvezna tudi dobra oprema. Obutev mora biti primerna, imeti oporo in dober podplat. Tudi oblačila pa naj dihajo, lahko pa izbereš tudi takšne, ki imajo že sama po sebi UV zaščito. 

Kljub poletju se v gore ne smeš odpraviti brez še ene plasti oblačila, ki te bo te bo zaščitila, če te ujame slabo vreme. Seveda pa ne smeš pozabiti na dejstvo, da se lahko v gorah tudi poleti močno shladi, zato se tam ne smeš kar brezglavo sprehajati. 
prejšnji članek
Si za brezplačen filmski večer?
Obsedena!
Si za brezplačen filmski večer?
naslednji članek
Zvezdnice so se odločile za novo obliko razkrivanja
Obsedena!
Zvezdnice so se odločile za novo obliko razkrivanja
Preberite tudi