najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Uglasbili so pesem za Zdravka Lidla

13. 8. 2016; 06.45
Avtor: K.M.
zdravko
Pprikupni srček je torej vse bližje svojim velikim sanjam - Zdravko Lidl bo postal slaven!

Končno! Pesem za Zdravka Lidla je končno dobila še glasbeno podlago. Prikupni srček je torej vse bližje svojim velikim sanjam - Zdravko Lidl bo postal slaven!

Razigrana družba glasbenih prijateljev: Nuša Derenda, Samuel Lucas in Omar Naber, je na veliko veselje zelenega srčka - Zdravka Lidla, uglasbila zmagovalno pesmico! Vedno nasmejani Zdravko Lidl bo svojo čisto pravo himno vsak dan pridno vadil in na čarobnem odru, 28. avgusta - v Arboretumu Volčji Potok pokazal, kaj je skupaj s svojimi prijatelji ustvaril.

V začetku letošnjega poletja je namreč nasmejani dobrovoljček s pomočjo sestric Pie in Eve, dobil svojo čisto pravo pesmico, ki jo je sedaj v družbi glasbenih prijateljev tudi uglasbil. Simpatična druščina je nad pesmico navdušena! "Lahkotna melodija, preprosto besedilo in tista iskriva otroška energija, to so osnovne komponente naše pesmice. Verjamem, da jo bodo otroci hitro usvojili in jo v družbi našega zelenega srčka prepevali na Čarobnem dnevu z Lidlom. Komaj čakam tisti trenutek, ko bodo očarljiv park Arboretum Volčji Potok napolnili otroški glasovi,"je povedala Nuša Derenda. Omar in Samuel pa sta še dodala: "Pesmica je igriva, poskočna in poučna, takšna je kot je Zdravko Lidl. Otroke in njihove starše bo zagotovo navdušila."

Pesmi lahko prisluhneš tukaj: Pesem za Zdravka Lidla.

prejšnji članek
Kylie praznovala 19. rojstni dan ...
Obsedena!
Kylie praznovala 19. rojstni dan ...
naslednji članek
Užitkom sta se predajala kar na plaži
Obsedena!
Užitkom sta se predajala kar na plaži
Preberite tudi