sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Alya je 'povozila' Justina!

17. 8. 2016; 12.35
Avtor: katarina
alya5
Pesem 'Srce za srce'je dodobra ogrela srca poslušalcev, saj je postala velika uspešnica radijskih postaj in koncertnih prizorišč.

Pesem 'Srce za srce', s katero je Alya zmagala na letošnjem festivalu Melodije morja in sonca 2016, je postala pravi hit. Na uradni lestvici SLO TOP 50 je že četrti teden na 1. mestu najbolj predvajanih.

Prehitela je celo Justina Timberlaka, kar je izjemen uspeh za slovensko glasbenico, ki se je to poletje, bolj kot na dopustu, mudila na poletni koncertni turneji.

Alya za zmagovalno skladbo z režiserjem Nikom Karom že pripravlja video spot. Snemanje je potekalo na Hrvaški obali, kjer Alya tudi sicer preživi večino časa in pravi: »Za nami je uspešna poletna turneja, ki jo bomo nadaljevali do konca leta, z ekipo smo ves čas na poti, letošnji dopust smo združili z delom. Snemali smo na številnih lokacijah po Hrvaški obali. Priznam, da še nikoli ni bilo toliko različnih lokacij za en spot (smeh). Odziv na pesem je izjemno lep. Nisem si upala predstavljati, da po uspešnicah 'A veš' in 'Brazil', še lahko dosežemo takšen uspeh. Res sem vesela, da je ljudem pesem všeč in da so jo izbrali za hit letošnjega poletja, prav tako pa sem vesela vseh video posnetkov, ki mi jih poslušalci pošiljajo na družabna omrežja.«

prejšnji članek
S temle boš kot zvezdnica!
Lepotičenje
S temle boš kot zvezdnica!
naslednji članek
Takole jo je spremenila srednja šola!
Takole jo je spremenila srednja šola!
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska