sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Vse za jesensko športno aktivnost

26. 10. 2016; 10.10
Avtor: K.M.
sports-wallpaper200962819332640778016
Jesensko vreme je eno izmed najbolj primernih za vadbo na prostem.

Predvsem zgodnja jesen je zelo primerna za vadbo na prostem, saj so razmere nekoliko lažje sprejemljive, zaradi nekoliko nižjih temperatur kot poleti. Hkrati pa zunaj še ni prehladno. Vseeno pa mora biti tvoja športna oprema vedno do potankosti izbrana, saj si ne želiš, da te karkoli preseneti. Kajne?

Ne smeš pozabiti na športni nedrček, ki je obvezen pri vsaki telesni aktivnosti. Če boš tekla, mora imeti ta nedrček nekoliko večjo podporo. Hkrati mora biti ta podpora večja pri večjih prsih. Krivulja opore se dviga premosorazmerno z velikostjo prsi in intenzivnostjo telesne aktivnosti. 
Jeseni lahko še vedno oblečeš 3/4 pajkice, saj se bo telo hitro ogrelo, tudi če je zunaj kakšna stopinja manj, kot je bila poleti. Ne smeš pa pozabiti na zgornji del. Če si poleti slučajno tekla le v športnem nedrčku, jeseni tega ne počni, saj se ne želiš prehladiti, oziroma prehladiti recimo ledvic, ki bi bile kar tako na prostem. Brez težav se lahko v naravno odpraviš s kakšnim puloverjem. 
Jeseni pa je zelo priporočljiv kos športne garderobe tudi kak anorak, saj si ne želiš, da te ujame dež in te premoči do gole kože!

prejšnji članek
Urbano in drugačno
Lepotičenje
Urbano in drugačno
naslednji članek
9 razlogov, zakaj je kul biti samski
Moj life
9 razlogov, zakaj je kul biti samski
Preberite tudi