sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Končno je tu videospot za slovenski hit poletja

2. 9. 2016; 09.37
Avtor: K.M.
bql

foto: BQL

Očitno je bratska naveza dobitna kombinacija.

Brata Aneja in Roka Piletiča si kot posameznika spoznala v oddaji Slovenija ima talent. Kaj hitro pa sta ugotovila, da sta najmočnejša skupaj. Tako si v njunem skupnem nastopu že lahko uživala na lanski finalni prireditvi Top najstnica. Pod imenom BQL pa sta letošnje poletje na radijske postaje poslala svoj glasbeni prvenec Muza, ki je kar hitro doživel neverjetni uspeh na številnih glasbenih lestvicah. 

Mlada glasbenika sta se odločila za zanimivo potezo. Kljub temu, da se njuna Muza velikokrat pojavila na Youtubu, sta skupaj z ekipo te objave vztrajno brisala. Zato si pesem resnično lahko slišala le na radijskih postajah, kljub temu pa jima je uspel velik met, saj sta zgolj z glasbo osvojila vrhove slovenskih glasbenih lestvic in sprožila še nekaj bolj pomembnega. Vsi so se spraševali: ''Kdo sta ta dva?'', ''Poznaš to pesem?'', ''Kje lahko slišim to pesem?'' ... in druga podobna vprašanja. 

Simpatična fanta sta napetost stopnjevala vse do prvega šolskega dne, ko sta na Youtubu končno objavila videospot za pesem, ki je že deležen pozitivnih odzivov. 

Pesem, ki si jo čakala, pa si lahko sedaj predvajaš čisto vsak dan! 

prejšnji članek
Hitro oddaj svoj glas!
Obsedena!
Hitro oddaj svoj glas!
naslednji članek
Ne, niso premajhni!
Lepotičenje
Ne, niso premajhni!
Preberite tudi