komet, španija, ESA
Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu modrozelena krogla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kakšni so bili v šoli?

13. 9. 2016; 08.50
Avtor: K.M.
one-direction
Si predstavljaš skupino One Direction v šolskih klopeh?

Tudi zvezdniki so morali v šolo. Preveri, kako so se tam imeli člani skupine one Direction. 

Člani priljubljene skupine so priznali, da so se v šoli kar zabavali. Morda celo nekoliko preveč. Tako kot vsi najstniki so tudi oni preizkušali šolske meje in včasih je bilo njihovo početje že kar malce nevarno. Nekdanji član skupine, Zayn, je recimo v šolo prinesel nevarno orožje. Pri tem pa so ga seveda ujeli. Mlad pevec je priznal, da orožje ni bilo njegovo in da z njem ni nikogar ogrožal, vendar so ga z njem vseeno dobili in je bil za to močno kaznovan. Zayn priznava, da je imel v šolah velikokrat težave zaradi svojih korenin. Niall je bil suspendiran iz fantovkse katoliške šole, ki jo je obiskoval na Irskem. Niall po lastnih besedah ni bil slab fant, vendar je bil suspendiral zaradi splošnega obnašanja. Priznava, da je preveč govoril in to ga je pripeljalo do težav. Vseeno pa je bil vedno član šolskega zbora, s katerim je rad nastopal.
Liam priznava, da so ga v šoli velikokrat mučili, zato so ga starši že pri dvanajstih vpisali na tečaj boksanja.
Louis pa je imel v šoli eno zelo negativno izkušnjo. Ponavljal je letnik. Ta situacija ga je pripeljala do tega, da lahko sedaj nanj gledamo kot na junaka, saj ga je vse skupaj preizemljilo in je svoje šolanje nadaljeval kot odlični učenec.
Kaj pa Harry? Videti je, kot da je bil v šoli neverjetno priden. Sej do sedaj v javnost še ni prišla nobena podrobnost, ki bi jo Harry lahko obžaloval.



prejšnji članek
Lepotni recepti zvezd
Lepotičenje
Lepotni recepti zvezd
naslednji članek
Čas je za ta večni modni kos
Lepotičenje
Čas je za ta večni modni kos
Preberite tudi