benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Napadalec razkril, zakaj je izbral Gigi Hadid

25. 9. 2016; 09.31
Avtor: K.M.
napadgigi
Očitno mu gre zelo v nos.

Kot zagotovo že veš, je bila Gigi Hadid pred dnevi napadena v Milanu. Medtem ko je zapuščala prizorišče modne revije, jo je od zadaj zagrabil Vitalii Sediuk in jo dvignil v zrak, Gigi pa ga je pregnala z udarcem v obraz. Sedaj pa se je sam napadalec oglasil, zakaj je to sploh storil. 

''Menim, da je Gigi Hadid lepa, a ona in njena prijateljica Kendall Jenner nimata ničesar povezanega z visoko modo. To sem naredil zato, da bi spodbudil modno industrijo, da na modne brvi in Vouge naslovnice ponovno postavijo prave talente, namesto prikupnih deklet z Instagrama z dobrimi vezami. Temu lahko rečete manifest, ali protest. Je pa še klic Anni Wintour, ki je Vouge spremenila v tabloidno revijo, s tem, da daje na naslovnice Kardashionove in druge vprašljive zvezdnice.''

Kasneje pa je na Instagramu objavil še bolj podrobno razlago, iz katere je moč razbrati, da Gigi in Kendall resnično ne mara, hkrati pa obžaluje, da na modnih brveh ni več veliko Care Delevingne, ki je po njenem mnenju resnični talent. 

prejšnji članek
Christina Grimmie bo naprej živela tudi v filmu
Obsedena!
Christina Grimmie bo naprej živela tudi v filmu
naslednji članek
Spopad kanadskih pevcev
Obsedena!
Spopad kanadskih pevcev
Preberite tudi