boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Snapchat bo izdal svoja očala

12. 10. 2016; 07.00
Avtor: K.M.
snapchat3
Za še boljšo Snapchat izkušnjo!

Snapchat je tista aplikacija za pametne naprave, predvsem za telefone, ki v zadnjih letih podira rekorde uporabe in je zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih družbenih aplikacij, pri kateti komuniciraš predvsem s pomočjo fotografij in videoposnetkov. Sedaj pa predstavljajo novost, ki bo popolnoma spremenila uporabo te priljubljene aplikacije. Se bo prijela? 

Podjetje Snapchat je razkrilo novost, na kateri so delali zadnjih nekaj let. Gre za kombinacijo kamere, fotoaparata in modnih očal - stvaritev so poimenovali Spectacles

S pomočjo tega produkta boš lahko brez težav posnela dogajanje in ga delila s svojimi prijatelji, saj gre za sončna očala z vgrajeno kamero, ki ti omogočijo preprosto snemanje dogajanja okoli tebe. Snapchat je za ta namen ustvaril eno izmed najmanjših brezžičnih kamer na svetu, ki omogoča celodnevno snemanje, brez da bi baterijo vmes ponovno napolnila. Vse skupaj pa je zapakirano v modno obliko sončnih lokal v treh različnih barvah. 

S Snapchatom se bodo povezale direktno preko Bluetooth ali Wi-Fi povezave, tvoje spomine pa bo direktno transformiralo v aplikacijo v novem okroglem videoformatu. Posebnost tega videa je v tem, da vse skupaj predstavlja v 115° pogledu. 

Pri Snapchatu obljubljajo, da bodo ta nova 'očala' kmalu na voljo. Nas pa zanima predvsem cena te inovacije ...

prejšnji članek
Ključen del tvojega učnega procesa
Moj life
Ključen del tvojega učnega procesa
naslednji članek
Glasbeni dvoboj Zayna in Nialla
Obsedena!
Glasbeni dvoboj Zayna in Nialla
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija