sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Bi šla na razprodano premiero filma Pr'Hostar?

5. 10. 2016; 02.17
Avtor: K.M.
prhostar2
Radio Salomon te pelje na zaželeno premiero filma leta. Preveri, kaj moraš narediti!

V sredo 19. oktobra bo Kino Bežigrad gostil predpremiero enega najbolj pričakovanih domačih filmov zadnjih let, Pr' Hostar. Prigode gorenjskih gavnarjev, ki so kot YouTube serija zbrale več milijonov ogledov in postale del domače pop kulture, bo v kina popeljal režiser Luka Marčetić (avtor serij Dan ljubezni in V dvoje), pri projektu pa sodeluje cela originalna ekipa: Dejan Krupić, Aljoša Armuš, Haris Raković, Erik Margan, Mario Ćulibrk, Mateja Terseglav, Goran Hrvaćanin in Igor Kešina.

Pr’Hostar je zgodba o malih ljudeh velikega srca, umeščena na gorenjsko podeželje, v hirajoč hotel Pr’Hostar, kjer si v lase skačejo izkoriščevalski, stiskaški in pogoltni direktor ter muhasto osebje ki izražajo vsakodnevne frustracije delavcev, podvrženih zahtevam in kapricam nadrejenih. Zgodba filma je izpeljana iz četrte, za zdaj zadnje epizode serije, v kateri se odvija boj malega človeka proti pogoltni oblasti: ko želi direktor hotel prodati kupcu s priležnico in tolmačem, med zaposlenimi završi in storili bodo vse, da ne izgubijo službe. Jim bo uspelo sabotirati prodajo?

Če bi rada film, o katerem se bo veliko govorilo, videla med prvimi, teden pred ostalo Slovenijo, klikni na facebook stran Radia Salomon, ki bo nekaj oboževalcev popeljal na razprodano predpremiero.

prejšnji članek
Razšel se je še en zvezdniški parček!
Obsedena!
Razšel se je še en zvezdniški parček!
naslednji članek
Prihaja genialna in kontraverzna Cindy Gallop
Moj life
Prihaja genialna in kontraverzna Cindy Gallop
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija