evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Neverjetno! Koncert 2Cellos v Ljubljani popolnoma razprodan!

18. 10. 2016; 10.31
Avtor: K.M.
2cellos_Simone Di Luca & Fabrice Gallina_FG_3594

Koncert popolnoma razprodan!

Brez skrbi! Fanta sta razveselila z zelo pozitivno novico. Na sporedu bo še en koncert!

Ljubljanska Arena Stožice je očitno premajhna za svetovno priznan duo 2Cellos. Aprilski koncert, do danes edini v naši regiji v letu 2017, je namreč popolnoma razprodan. A je tu vseeno še ena odlična novica. Zaradi izrednega zanimanja bo v Ljubljani še en koncert tega priljubljenega dvojca. Preveri, kdaj! 

Za koncert, ki se bo odvijal 7. aprila 2017, je bilo res veliko zanimanje. Prodanih je bilo že 10 tisoč vstopnic, v Ljubljano pa bodo prišli oboževalci iz celotne Evrope. Iz Španije, Nemčije, Velike Britanije in seveda tudi naših sosednjih držav. V zgolj nekaj mesecih prodaje je bil koncert tako popolnoma razprodan. Zaradi izjemnega zanimanja pa sta se slovensko-hrvaški dvojec, Luka Šulić in Stjepan Hauser odločila svoje oboževalce razveseliti še z dodatnim koncertnim datumom – sobota, 8. aprila 2017

2Cellos bosta v Ljubljani nastopila kar dvakrat.

2Cellos napovedujeta koncert presežkov in obljubljata nepozaben šov: "Ljudje, ki naju slišijo v živo, ugotavljajo, da je 2Cellos v resnici nekaj povsem drugega in bistveno močnejšega kot tisto, kar vidijo in poslušajo na YouTubu." Klasično izobražena perfekcionista nikoli nista zadovoljna z že videnim in za vsak koncert pripravita nekaj novega, s čimer presenetita svoje oboževalce. "Vsak koncert odigrava maksimalno dobro, ko pa so koncerti v naši regiji, čutiva še posebno napetost in odgovornost, da dava dobesedno vse od sebe." še pravita Luka in Stjepan. 



Zaradi izrednega zanimanja ti predlagamo, da si vstopnico za 8. april kar hitro priskrbiš, saj boš drugače iz rok izpustila priložnost za ogled spektakla leta, ki bo v Slovenijo pripeljal celo Evropo! Prodaja vstopnic se prične danes, ob 12:00.

V Ljubljani lahko pričakujemo glasbeno-produkcijski presežek ter največji in najspektakularnejši koncert 2Cellos v Sloveniji doslej. Glasbenika bosta ob spremljavi uveljavljenega Simfoničnega orkestra RTV Slovenija prvič izvedla nove, še neslišane skladbe z novega albuma, obiskovalce pa bosta seveda razveselila tudi s svojimi največjimi pop-rock hiti zadnjih 5 let in edinstvenim prepletanjem klasične, pop in rock glasbe. Novi album filmske glasbe, ki je njun četrti studijski album, bo izšel februarja 2017, posnela pa sta ga v sodelovanju s priznanim londonskim simfoničnim orkestrom.

prejšnji članek
Tole je hit vsake zabave!
Moj life
Tole je hit vsake zabave!
naslednji članek
Prihaja biografska drama
Obsedena!
Prihaja biografska drama
Preberite tudi