evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Vrača se mojster spektakla

19. 10. 2016; 04.00
Avtor: K.M.
elektronska
Boter elektronske glasbe v londonski O2 Areni razkril pravo razsežnost svojega novega šova, s katerim bo 15. novembra hipnotiziral Stožice!

Ko je francoski glasbeni velikan Jean-Michel Jarre pred osmimi leti prvič obiskal Slovenijo, je ljubljansko Halo Tivoli navdušil z nastopom, prilagojenim za manjše in bolj intimne prostore. Njegovo drugo gostovanje v naši prestolnici pa bo vse prej kot majhno …

15. novembra bo namreč v Dvorani Stožice uprizoril šov, kakršnemu pri nas še nismo bili priča! Da nikakor ne gre za prazne besede ali neutemeljene superlative, pričajo utrinki iz razprodane londonske O2 Arene. Tam je Jarre dokazal, da mu je s svežim pristopom in do potankosti dodelano produkcijo uspelo nemogoče – energijo in spektakularnost svojih notoričnih makro nastopov na prostem je preslikal v koncertne dvorane. Skozi dvourno popotovanje po njegovem bogatem glasbenem repertoarju bo uročeno občinstvo stopilo nazaj v čas in obiskalo Jarrove kultne klasike. Uživalo bo v novostih iz aktualnih albumov ‘Electronica’ ter se razveselilo celo odlomkov iz prihajajočega albuma Oxygene 3, ki bo izšel 2. decembra in s tem obeležil 40. obletnico izida prelomnega opusa Oxygene. 

Neverjetni dogodek se bo odvijal 15. novembra. 

prejšnji članek
Prihaja nova komedija Atlanta
Moj life
Prihaja nova komedija Atlanta
naslednji članek
''Zaljubljena sem bila v Justina Bieberja!''
Obsedena!
''Zaljubljena sem bila v Justina Bieberja!''
Preberite tudi