petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Predpremiera že 16. novembra!

21. 10. 2016; 06.30
Avtor: K.M.
filmmagične
Težko pričakovani film ...

Številni oboževalci Harryja Potterja že komaj čakajo na film Magične živali, ki predstavlja ravno tiste magične živali, ki se pojavljajo v neverjetni seriji o magičnemu čarovniku. 

V zgodbi, ustvarjeni po skrivnostnem svetu pisateljice J.K.Rowling, ki te je začarala s prigodami Harryja Potterja, se odpravimo v New York na začetku 20. stoletja. Nadobudni mladi čarovnik Newt se želi udeležiti čarovniškega kongresa, toda skrivnostni kovček, poln magičnih živali, mu življenje obrne na glavo. Ko nekaj zverem uspe pobegniti, čarovniki za nastalo zmedo okrivijo Newta. Da bi se odkupil in preprečil stopnjevanje napetih odnosov z običajnimi ljudmi, se Newt s pomočjo nadarjene čarovnice Katherine odpravi na nepozaben lov, poln magičnih avantur in nevarnih prigod.

V novi dogodivščini iz že znanega sveta čarovništva avtorice J.K. Rowling oskarjevec Eddie Redmayne stopa v čevlje magizoologa Salamandra Scamandra. Salamander leta 1926 ravno konča ekskurzijo po celotnem planetu, po katerem je iskal in zabeležil neverjetno paleto magičnih bitij. Ob prihodu v New York, kjer naj bi se ustavil zgolj na kratko, bi se morda lahko izognil kakršnim koli nevšečnostim… a zaradi nekega »ne-čara« (ameriški izraz za bunkeljna) po imenu Jakob, založenega čarobnega kovčka in pobega nekaterih od Salamandrovih magičnih zveri temu ni tako; zaradi tega bi utegnile v svetu tako čarovnikov kot bunkeljnov nastopiti hude nevšečnosti …

prejšnji članek
Little Mix izdale videospot za najbolj opevano pesem!
Obsedena!
Little Mix izdale videospot za najbolj opevano pesem!
naslednji članek
Velika samostojna poteza Nialla Horana
Obsedena!
Velika samostojna poteza Nialla Horana
Preberite tudi