zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ne boš verjela, kaj je naredila Taylor Swift

23. 10. 2016; 09.44
Avtor: K.M.
tayloraustin
Priljubljena Taylor je imela včeraj edini polni koncert v sklopu Formule 1 v Austinu. Ne boš pa verjela, kaj je tam naredila.

Kot zagotovo že veš, si je Taylor Swift v letu 2016 vzela kar nekaj premora. Poleg tega, da se redko pojavi v javnosti, še redkeje govori o svoji glasbi, ali glasbeni prihodnosti. Zato je številne presenetilo dejstvo, da je včeraj nastopila na Formuli 1 v Austinu, kjer pa je močno presenetila s svojo potezo. 

Taylor je blestela na odru pred kar 80 tisoči oboževalci. ''Kot avtorica besedil je zame najboljša nagrada to, da nekaj napišeš, oboževalci pa na nastopih to pesem zapojejo, saj poznajo besedilo. Nikoli še nisem v živo nastopala s to pesmijo, ampak jo poznate. Mogoče bi lahko peli z mano,'' je bil Taylorin uvod. Na to pa se je usedla za klavir in vse presenetila z izborom pesmi. Prvič je namreč nastopila s pesmijo This Is What You Came For, ki jo v originalu izvajata njen bivši fant, Calvin Harris in Rihanna. 

Naj te spomnimo, da je Calvin Harris tudi avtor in producent glasbe in besedila te pesmi. Šele po tem, ko sta se Taylor in Calvin razšla, pa je Taylor v javnost poslala novico, da je sama soavtorica besedila. Najbolj plačanega DJja na svetu je to takrat močno zmotilo, saj je trdil, da je Taylor sama izrazila željo, da se je kot avtorico ne izpostavlja in da želi na ta način sedaj očrniti njega. 

Ne glede na vse je bila zbrana množica ob slišanih verzih te poletne uspešnice več kot navdušena. Nič drugače pa ni bilo tudi ob največjih hitih priljubljene pevke. Med njimi so bili recimo tudi We Are Never Ever Getting Back Together, Fifteen, You Belong With Me, New Romantics, 22 ...

Vsi pa nestrpno čakamo tudi na konec današnjega dne, saj številni namigujejo, da naj bi Taylor ravno danes izdala novo glasbo. Misliš, da se bo to zgodilo? 

prejšnji članek
Nosi superge!
Lepotičenje
Nosi superge!
naslednji članek
Jesenski trendi torbic
Lepotičenje
Jesenski trendi torbic
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska