profimedia-0090086427
Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

S to pesmijo je navdušil slovito navijaško skupino

24. 10. 2016; 02.48
Avtor: K.M.
davidglasba
David z novo pesmijo 'Olimpija Ole' in navdušil slovite Green Dragonse!

Priljubljen ljubljanski hip hop umetnik David je za letošnjo jesen pripravil raznolike glasbene projekte. Po poletni pesmi 'Ta občutek', ki jo je ustvaril s prijateljem Alexom Volaskom in raperjem Samom, bo v nekaj dneh predstavil novo skladbo 'Vase poglej' s skupino D BASE ter pesem z navijaško noto 'Olimpija OLE', ki jo je David napisal za nogometni klub Olimpija in njene zveste navijače Green Dragonse.

Kot je David povedal, je pesem 'Olimpija OLE' nastala popolnoma spontano. ''Že od malih nog sem spremljal starejše kolege, ko so hodili na tekme Olimpije. Kasneje sem se jim tudi sam pridružil. Kot otrok sem se pa tudi sam preiskusil v nogometnih vrstah Olimpije in vsi ti spomini so vodili do nove skladbe, ki sem jo posvetil Olimpiji in njenim navijačem.''

Uradna predstavitev pesmi 'Olimpija OLE' bo jutri, v torek 25. 10. 2016 v klubu v središču Ljubljane, na dogodku, ki ga je organizirala navijaška skupina Green Dragons. Med druženjem z navijači in igralci nogometnega kluba Olimpija boš lahko uživala tudi v fotografski razstavi na kateri bodo na ogled postavljene fotografije iz domačih tekem in večjih gostovanj tega priljubljenega ljubljanskega nogometnega kluba. 

prejšnji članek
Razkrile so vse pesmi novega albuma
Obsedena!
Razkrile so vse pesmi novega albuma
naslednji članek
Poskrbi za toplo jesen
Lepotičenje
Poskrbi za toplo jesen
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska