boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Najbolj plačana glasbenica je ...

3. 11. 2016; 04.14
Avtor: K.M.
glasbaplacilo
Revija Forbs je objavila lestvico najbolj plačanih glasbenic. Na najvišje mesto pa se je uvrstila izvajalka, ki trenutno sploh ni glasbeni aktivna.

Lestvica je osnovana na enoletnem zaslužku in tako upošteva tudi zaslužek iz leta 2015. Zato morda niti ni tako zelo presenetljivo, da je najbolj plačana glasbenica v preteklem letu Taylor Swift. Na drugem in tretjem mestu pa ji sledita Adele in kraljica popa Madonna. 

Swiftova je največ zaslužila s svojim hitom Wildest Dream in svetovno turnejo 1989, ki ji je le v Severni Ameriki prinesla več kot 180 milijonov dolarjev. ''Svojo bazo oboževalcev je gradila več let, le-ta pa pokriva več različnih trgov. Zmožna je nagovoriti tako mlado in starejše občinstvo, to pa ji da možnost takšnega uspeha,'' so povedali v uradni izjavi. 

Adele na drugem mestu je največ zaslužila s prodajo svojega albuma, Madonna na tretjem mestu je svoj dobiček zaslužila z glasbeni turnejo, Rihanna, ki se je uvrstila na četrto mesto, je v zadnjem mestu največ zaslužila s sponzorskimi pogodbami in Beyonce na petem s svojim albumom Lemonade. 

prejšnji članek
Polnoletnost je praznovala skoraj razgaljena
Obsedena!
Polnoletnost je praznovala skoraj razgaljena
naslednji članek
Charlie Puth predstavil čustveni videospot
Obsedena!
Charlie Puth predstavil čustveni videospot
Preberite tudi